Рецепти womanlife.com.ua
Біла риба в конверті з каперсами
Біла риба в конверті — гурманське за смаком, але просте в приготуванні блюдо. Рецепт взято з журналу про гурманським кухню, тому не сумнівайтеся — виходить дуже смачно! опис приготування: Рецепт цієї страви взятий з журналу з характерною назвою "; Гурме ";, тому не сумнівайтеся — це смачно, ду...
Борщ по Дюкану
любителям борщу, які дотримуються системи харчування по Дюканов пропоную рецепт цієї страви. Він такий же смачний, корисний і ароматний, як звичайний борщ, але менш калорійний. опис приготування: Борщ по Дюканов відрізняється від звичайного тим, що в ньому немає картоплі і жиру. Зварити його м...
Млинцеві рулети з рибою
Млинцеві рулети з рибкою відмінно підійдуть до застілля — на Масляну або день народження. А можна подати їх у будні, коли з учорашнього залишилися млинці. Готувати рулети раджу з червоною рибою. опис приготування: Млинці печуться просто. Тісто для них готується з борошна, яйця, солі і води (аб...
Банановий крамбл
Банановий крамбл - чудовий, смачний, корисний і досить ситний сніданок. ніжна, тане в роті м'якоть банана, запечена під хрусткою вівсяної крихтою, врядли залишить вас байдужими. опис приготування: Банановий крамбл подавайте злегка теплим або охолодженим, наприклад, з кулькою ванільного морозив...
Недорогий ситний салат
Befstroganov — дуже популярне м'ясне блюдо, приготоване з яловичої вирізки. Як гарнір мені подобаються варені на пару овочі. Виходить дуже смачно і корисно! прекрасний вечеря! опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування бефстроганова з овочами. Овочі в даному рецепті виступ...
Баранина (рагу)
Рецепт приготування рагу з баранини з картоплею, морквою, цибулею, ріпою і зеленню. опис приготування: Баранина дуже добре поєднується з овочами, зеленню і приправами. Для приготування рагу беріть грудинку або лопатку. приготування: Добре вимити баранину, витягти кістки. Розрізати баранину на ...
Булочки для бургерів
Такі булочки сподобаються не тільки любителям фаст-фуду. м'які, повітряні і легкі - вони чудово замінять хліб під час обіду або вечері. Це відмінний варіант для ссобоек на пікнік. опис приготування: цей рецепт, як приготувати булочки для бургерів, по-моєму, найвдаліший з усіх, які я коли-небуд...
Брокколі в фользі в духовці
У вас мало часу і потрібно швиденько щось приготувати? Є чудове рішення, приготуйте брокколі в фользі в духовці. Запікати будемо з рибним філе, сиром і цибулею. Виходить ароматно і соковито! опис приготування: Цю страву можна приготувати на швидку руку. Перед вами простий рецепт приготування б...
Баклажани на зиму (як гриби)
Прекрасна заготовка з баклажан. Баклажани виходять як гриби: не тільки за смаком, але і за зовнішнім виглядом. Готуються "простіше нікуди", прекрасно зберігаються і не вимагають стерилізації. опис приготування: Я рекомендую дотримуватися оригінального рецепта. але, звичайно, по бажанню, ви мож...
Млинці з сиром, вишнею, полуничним і ванільним соусом
Пропоную вам приготувати неймовірно смачний десерт - ніжні млинці із солодким сирним кремом і соковитою вишнею. Подається з полуничним або ванільним соусом. опис приготування: хочете дізнатися, як приготувати млинці з сиром, вишнею, полуничним і ванільним соусом? Вам допоможе докладний покрок...
Баклажанові міні-піци
Тепер ви зможете порадувати своїх гостей не тільки класичної піцою, але і оригінальним варіантом цієї страви, адже ви дізнаєтеся, як приготувати баклажановие міні-піци, цікавий варіант випічки. опис приготування: Баклажанові міні-піци - хороший варіант ситної вечері або закуски на святковий ст...
Abrikosovoe повидло
Abrikosovoe повидло — трудомісткий і тривалий процес, який все таки не варто боятися! Значна перевага повидла — це те, що для приготування страви можна використовувати переспілі абрикоси. опис приготування: В цілому абрикосове повидло готується близько 2-3 годин. Однак повна готовність настає ...
Абрикосове варення по-азербайджанські
Абрикосове варення по-азербайджанські дуже просте і смачне варення, яке готується швидко і неймовірно просто. Рецепт підказала мені сусідка — стара азербайджанка. ділюся! опис приготування: Абрикосове варення по-азербайджанські варити потрібно швидко, але стежити, щоб воно не пригоріло. Варенн...
Білий бульйон
білий бульйон — один з класичних видів бульйону, основа для різних страв, супів, а ще відмінне самостійне блюдо. ароматний, насичений, корисний. розповім вам, як просто його готувати. опис приготування: Приготувати білий бульйон досить просто, правда потрібен час. Як приготувати білий бульйон,...
Баранячі котлети на кісточці
тут розповім, як приготувати баранячі котлети на кісточці. Ця страва складається з ніжного м'яса баранини в соусі і овочів. Незважаючи на свою простоту, воно має вишуканий смак і чудовий аромат. опис приготування: крок 1. Баранячі котлети вибирайте свіжі і без стороннього запаху. Для початку ї...
Белковое печенье
Недавно я узнала хороший рецепт простой выпечки. Когда впервые сделала белковое печенье, то була здивована: получилось совсем как магазинное лакомство, которое я как-то покупала в кондитерской. опис приготування: Тепер і ви можете дізнатися про те, как приготовить белковое печенье с кокосовой ...
Абрикосовое пюре
Якщо у Вас є діти, то я дуже рекомендую Вам придивитися до цього рецепту. Пюре готується без цукру, тому підійде навіть для немовлят. Для детей постарше и для взрослых такое пюре прекрасно подойдет как добавка к блинам, наповнювач до йогуртам або просто до чаювання. опис приготування: Пропоную...
Badridƶani
Бадріджані - це популярне грузинське блюдо. Закуска з баклажанів і волоських горіхів на смак пряна, трохи гостра і ароматна. Беріть на замітку рецепт! опис приготування: Нижче я дам покроковий рецепт, як приготувати бадріджані. Замість петрушки можна використовувати кінзу, якщо любите. У пасту...
Баклажани смажені з кінзою
Відмінна закуска на святковий стіл. Рекомендую всім господарочкам рецепт баклажанів смажених з кінзою, якщо хочете приємно здивувати своїх гостей. опис приготування: Для приготування баклажанів смажених з кінзою найкраще брати невеликі і акуратні баклажани. Раджу до кінзи додати ще кріп. До ре...
Баранина тушкована в казані
Баранина тушкована в казані - дуже просте в приготуванні блюдо, а найголовніший інгредієнт - баранина виходить м'якою і соковитою. опис приготування: Мінімальний набір продуктів і мінімальну кількість часу, який витрачається на підготовку, роблять це блюдо ще більш привабливим в очах господинь...