Рецепти womanlife.com.ua

Стегна на сковороді

Стегна на сковороді

Цей простий рецепт стегон на сковороді, насправді, зможе здивувати вас просто-таки незвичайним пікантним смаком завдяки оригінальній заливці. І все це — за півгодини! думаю, вам сподобається! опис приготування: Якщо вам до вподоби цікаві смакові поєднання і естетично красивий вид готового блюд...

Вегетаріанець з п'яти пальців

Вегетаріанець з п'яти пальців

звичайно, більшість з нас знає, той бешбармак — блюдо східне, а значить, готується з жирного ситного м'яса — з баранини, наприклад. Але ж можна зробити за тим же принципом і корисну версію! опис приготування: Цей простий рецепт бешбармака вегетаріанського, звичайно, далекий від свого класичног...

Баклажани по-сицилійськи

Баклажани по-сицилійськи

Баклажани по-сицилійський — вельми популярна на цьому італійському острові закуска, що готується з власне баклажанів і деяких інших овочів. опис приготування: Вперше баклажани по-сицилійський я спробував на Сицилії, мені вони дуже сподобались, і я по пам'яті спробував репродукувати цей рецепт ...

Баранячі реберця в духовці

Баранячі реберця в духовці

баранячі реберця, запечені в духовці - це надзвичайно смачно! Таке блюдо чудово підійде як на повсякденний, так і на святковий стіл! опис приготування: Приготуйте баранячі реберця в духовці за цим рецептом! Такий обід припаде до смаку всім любителям смачно поїсти! Баранячі реберця прекрасно по...

Ботвінья традиційна

Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)

Рецепт приготування російської холодної супу на основі бурякової гички з рибою. опис приготування: Ботвінья - традиційний російський холодний суп з хлібного квасу, відвару бурякової гички і червоної риби. Ботвінья подавалася з дрібно посічений льодом в окремій чаші. Ботвінья відмінно освіжає в...

Булочки з гуава і вершковим сиром

Булочки з гуава і вершковим сиром

Рецепт приготування листкових булочок з гуави, вершкового сиру, лимонного соку і цукрової пудри. опис приготування: Ці булочки з гуава мають пікантний кисло-солодкий смак. листа листкового тіста— 2 штуки банку гуави оболонок— 1 штука лимонного соку— 1 Чайна ложка вершкового сиру— 360 грам цу...

Баклажани «під гриби»

Баклажани «під гриби»

Існує багато рецептів, як приготувати баклажани "; під гриби ";. Ось ще один - з неаполітанської кухні, просто вражає своєю різноманітністю і фантазією геніальних кухарів. опис приготування: Одне з найулюбленіших страв неаполітанців подається як гарнір до м'яса. Баклажани замість обсмажування,...

Бігус зі свіжої капусти з м'ясом

Бігус зі свіжої капусти з м'ясом

На перший погляд може здатися, що це звичайна тушкована капуста з м'ясом, однак це лише здогадки. Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати бігус зі свіжої капусти, то дотримуйтесь рецептом, все вдасться! опис приготування: Блюдо виходить дивовижним завдяки спецій, томатній пасті і чорносливу. ...

Аджика гостра

Аджика гостра

Рецепт присвячується любителям гострої аджики. В даному випадку, гостра аджика НЕ ​​заготовлюється на зиму, а готується перед безпосереднім використанням. обережно — диявольськи гостро! опис приготування: Цей рецепт не претендує на звання самого правильного і автентичного рецепта аджики в руне...

Биточки рибні

Биточки рибні

Соковиті і м'які рибні биточки подобаються і дітям, і дорослим, і бабусям і дідусям:) Готуються легко і швидко. їсти їх — одне задоволення. А головне для любителів рибних страв — відсутність кісток. опис приготування: Страви з риби дуже корисні і смачні. Але не всі з нас люблять возитися з виб...

Млинці на сироватці з гарбузом

Млинці на сироватці з гарбузом

Будь-молочний напій може стати головною складовою випічки. Найчастіше я запікаю оладки або млинці, тому застояна гуртка сироватки мені в нагоді. І ще я дещо додала до складу. опис приготування: Візьміть на замітку цей рецепт, коли захочете урізноманітнити меню. Блюдо просте і знайоме, але в но...

Блинчики на дрожжах и воде

Блинчики на дрожжах и воде

Такие блинчики на дрожжах и воде в домашних условиях готовятся очень просто и, незважаючи на те, что это блюдо постной кухни, они действительно получаются нежными и вкусными! рекомендую спробувати! опис приготування: Незважаючи на те, что это постный рецепт, блинчики по этому рецепту прямо таю...

Білі ковбаски

Білі ковбаски

Ковбаски з курячого філе, свинини, лука і молока підійдуть для трапези в будь-який час дня. соковиті, ніжні і дуже смачні! опис приготування: Першоджерело цього рецепта відносить ці ковбаски до Французької кухні. Вони відмінно доповнять ваше щоденне меню, а також займуть не останнє місце на св...

Бискоти Рококо

Бискоти Рококо

Рецепт приготування італійського печива. кількість порцій: 12 мука— 300 грам меленого мигдалю— 200 грам цукру— 180 грам дріжджі— 14 грам вершкове масло— 35 грам(порізати) Cedra 1 лимона— 1 штука Cedra 1 апельсина— 1 штука біле солодке вино— 120 мілілітрів яйця— 2+1 штука цукати— 150 грам(рубані...

Банановий хліб з кокосовою стружкою

Банановий хліб з кокосовою стружкою

Банановий хліб можна зробити по-різному, наприклад, додавши до нього замість звичайного молока кокосове або мигдальне. Мені сподобався варіант, як приготувати банановий хліб з кокосовою стружкою. опис приготування: Один маленький рада: використовуйте банани, які вже трохи почорніли. вони м'якш...

Булочки з корицею і пахтою

Булочки з корицею і пахтою

Рецепт приготування булочок з пахтою, начинкою з цукру, кориці і гвоздики і вершкової глазур'ю. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 8 булочок. цукор— 2 Ст. ложки розпушувач— 1 1/4 чайних ложки сода— 1/2 чайних ложки сіль— 1/2 чайних ложки цукор— 1/4 склянки(начинка) обкладинка— 2...

Баклажани запечені

Баклажани запечені

проста, корисна і смачна річна закуска з баклажанів. розповім, як приготувати баклажани запечені. Їх можна подавати самостійно або використовувати для приготування салатів та інших страв. опис приготування: Запечені баклажани - це не тільки смачне, але і корисне блюдо, оскільки для їх приготув...

Баклажани з морквою і часником на зиму

Баклажани з морквою і часником на зиму

Сезон консервації в самому розпалі, і сьогодні я хочу поділитися з вами рецептом, як приготувати баклажани з морквою і часником на зиму. Цей рецепт обов'язково сподобається всім любителям баклажанів. опис приготування: рецепт баклажанів, маринованих з часником і морквою в кисло-солодкому соусі...

Млинці на кефірі з манкою

Млинці на кефірі з манкою

Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати млинці на кефірі з манкою. Цим рецептом я користуюся вже більше 10 років. З самого першого разу у мене вийшли гарненькі і м'які млинці. тісто просте. опис приготування: Завдяки кефіру основі наші млинці виходять дуже пишними. Також я додала в тісто соду. ...

Баклажани в аджику

Баклажани в аджику

Баклажани в аджику — гостра холодна закуска. зручна: її можна довго зберігати в холодильнику, закочувати в банки для зимового зберігання. цікаво? розповідаю, як приготувати баклажани в аджиці! опис приготування: Баклажани в аджику я готувала трохи незвично. те, що я називаю аджикою, на Кавказ...