Рецепти womanlife.com.ua
Баклажани з квасолею на зиму
З баклажанів з квасолею виходить відмінний салатик, який в зимовий час можна подавати як на святковий стіл, так і в якості доповнення до повсякденного меню. опис приготування: заготовки — це справа вкрай корисне, влітку витрачаєш час і сили на те, щоб закатати всілякі овочі та фрукти, зате пот...
Булочки з корицею в глазурі
Рецепт приготування булочок з корицею і глазур'ю з молока, цукрової пудри і ванільного екстракту. опис приготування: За цим рецептом ви отримаєте 20 ароматних булочок. охолоджене тісто для печива, пакет (наприклад, Піллсбері) — 1 штука розм'якшене вершкове масло— 2 Ст. ложки коричневий цуко...
Біфштекс з аругула
Рецепт приготування біфштекса з яловичини з чилі, сальсою, сиром і аругула. У рецепті ви можете використовувати будь-яку сальсу за вашим бажанням. опис приготування: У маленькій мисці змішати мелений червоний перець, майоран, кмин, 1/2 чайної ложки солі. Розподілити суміш спецій рівномірно по...
Млинці з картоплею
Найпростіша і досить швидка начинка до млинців - це картопляне пюре. З ним млинці виходять дуже ситними і добре доповнять будь-який обід або вечерю. опис приготування: Приготуйте млинці на вашу улюбленим рецептом. відваріть картоплю, розімніть в пюре, додайте вершкове масло, сіль і poperčite. ...
Рецепти салат «Буржуй»
бісквіт, приготований за цим рецептом, завжди буде ідеальної форми і консистенції. Це польський рецепт, який не підведе вас і допоможе приготувати ідеальну основу для будь-якого торта! опис приготування: У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати кинутий бісквіт - оригінальний варіант тради...
Баранячі реберця смажені
Чи знаєте ви, що приготувати баранячі реберця смажені — простіше простого? Мінімум зусиль і максимум смаку і задоволення від готового блюда. опис приготування: Баранячі реберця смажені — це не сама низькокалорійна їжа, проте їх приголомшливий смак іноді змушує забути про це. З детальними інстр...
Баклажани на зиму «Тещин язик»
З баклажанів виходять відмінні заготовки на зиму, які найчастіше розходяться в першу чергу. рецепт, який пропоную вам я, являємо собою соковитий салат з баклажанів з пікантним смаком. опис приготування: Я думаю, ви вже чули про однойменну закусці з баклажанів, у якій приголомшливий пікантний с...
Брокколі з курячими сердечками
Якщо ви запланували нетрадиційний вечерю, то придивіться до того, якомога з брокколі з курячими сердечками створити справжній шедевр, в якому ви знайдете різноманітність смаків завдяки спецій. опис приготування: Це дуже швидкий в приготуванні вечерю, що складається з брокколі з курячими серде...
Баклажани по-китайськи
Баклажани по-китайськи — одне з найпопулярніших страв китайської кухні. Втім, всі інгредієнти для цієї страви доступні в будь-якому російському супермаркеті, тому блюдо можна приготувати і у нас. опис приготування: Вся фішка баклажанів по-китайськи полягає в кисло-солодкому соусі, в якому пере...
Баклажани з капустою на зиму
Тут ви знайдете відмінне поєднання овочів, а, отже, і салат вийде неймовірно смачним, він буде радувати вас і ваших близьких в зимовий час і нагадувати про тепле сонячне літо. опис приготування: Ви знаєте, цей простий рецепт баклажанів з капустою на зиму якраз той випадок, коли в одній страві ...
Смачне абрикосове варення
Рецепт приготування десерту з корицею, мигдалем і Хересом. опис приготування: Листкове тісто ретельно розкочується до товщини в 0,3 см, після чого з нього вирізується квадрат 30х35 см. Мигдаль змішайте з мармеладом і викладіть суміш на тісто. Краї змащуються збитим жовтком, після чого тісто зг...
Баранячі реберця в аерогрилі
Ароматна і смачна баранина без особливого клопоту з допомогою аерогрилю. опис приготування: За допомогою аерогриля дуже легко приготувати смачні баранячі реберця. поджарістая зовні, соковите і ніжне всередині м'ясо дуже сподобається вам і вашим гостям. Адже таке блюдо коштує того, щоб прикраси...
Бананові мафіни з фініками і насінням
Рецепт приготування мафінів з банановим пюре, фініками, кунжутом, маком, насінням соняшнику і насінням гарбуза. опис приготування: Мафіни з хрусткою посипкою з насіння зарядять вас бадьорістю з самого ранку. Незважаючи на велику кількість інгредієнтів, вони готуються дуже швидко і просто. ку...
Бефстроганов з кальмарів
Цікаве і дуже незвичайне блюдо — бефстроганов з кальмарів в домашніх умовах. Рецепт його приготування настільки простий, що він під силу навіть початківцю кулінарові. опис приготування: Ніжні і соковиті кальмари можна приготувати в сметанному соусі. Я уявляю класичний рецепт бефстроганов з кал...
Баранячі реберця в духовці з картоплею
Як щодо баранячих реберець запечених в духовці разом з картоплею? Чи відчуваєте, як моментально розігрався апетит? То то же, чого чекати, рекомендую приготувати на вечерю для всієї родини. Дуже смачно! опис приготування: Знаючи простий рецепт, як приготувати баранячі реберця в духовці з картоп...
Абрикосове варення по-азербайджанські
Абрикосове варення по-азербайджанські дуже просте і смачне варення, яке готується швидко і неймовірно просто. Рецепт підказала мені сусідка — стара азербайджанка. ділюся! опис приготування: Абрикосове варення по-азербайджанські варити потрібно швидко, але стежити, щоб воно не пригоріло. Варенн...
Бананові оладки з родзинками
Солодощі - це ласощі, насолоду, джерело вітамінів щастя. Десерти - це завжди приємні відчуття смаку, залишаються надовго. Ось як, наприклад, бананові оладки. опис приготування: Банани я люблю в усіх проявах: свіжий, роблю з них смузі, десерти і взагалі додаю куди тільки можна придумати. Цього ...
Брускетта (найпростіший рецепт)
Якщо хочете приготувати закуску в європейському типі, тоді я розповім вам, як приготувати Брускети. Ця страва бере своє коріння в Італії і служить прекрасним аперитивом перед обідом або вечерею. опис приготування: Таку закуску ви можете приготувати на сніданок або полуденок. Важливо відмітити,...
Банановий зефір
Зефір можна готувати практично з самих різних фруктів і ягід і якщо ви ще не пробували банановий зефір, то дуже рекомендую його приготувати. Це дуже просто. опис приготування: Якщо ви ще жодного разу не пробували банановий зефір, дуже рекомендую його приготувати. Це дуже смачні ласощі, яке спо...
П’ять пальців
Національне Казахське блюдо…. Моє дитинство… опис приготування: У каструлю покласти м'ясо, залити холодною водою і поставити на вогонь. Довести до кипіння, зменшити вогонь, зняти піну. Варити ~ 3 — 3,5 години при слабкому кипінні, прикривши кришкою, поки м'ясо не стане м'яким і буде дуже легко...