Рецепти womanlife.com.ua
Баклажани з часником на зиму
ця заготовка — консервація немає, але вона прекрасно зберігається в холодильнику близько року. Дістанеш взимку таку баночку баклажанів — і серце радіє, адже взимку вони жах які дорогі. Раджу приготувати хоча б пару баночок! опис приготування: Рецепт цієї заготовки давно перевірений: виходить д...
Баба romovaya
До вашої уваги — рецепт приготування баби з ромовим сиропом і цукровою помадкою. Romovaya бабуся — це традиційна великодня випічка, проте я її печу не тільки на Великдень, але і в будні дні. опис приготування: Ромова баба - різновид кексу з дріжджового тіста з родзинками, ромової просоченням і...
Болонська лазіння
Болонська лазіння відмінно поєднується з соусом бешамель, м'ясним фаршем і томатним соусом. кількість порцій: 8 гриби— 250 грам цибулина— 1 штука оливкова олія— 4 Ст. ложки(2 ст.ложки — для грибів, 2 ст.ложки — для фаршу) фарш із яловичини— 600 грам букет гарні— 1 штука кубик яловичого бульйон...
Банановий шейк
Рецепт приготування бананового коктейлю з ванільним морозивом. опис приготування: Змішати в блендері 2 чашки ванільного морозива, 3 столові ложки молока і 2 чайні ложки бананового порошку. Залити в стакан і заправити збитими вершками. молоко— 3 Ст. ложки банановий порошок— 2 чайних ложки Зм...
Сирні пампушки
Якщо ви зібралися на пікнік, ось вам чудовий рецепт! Баклажани обертаються в фольгу і запікають на вугіллі. Виходить дуже гарне і ситне блюдо, яка не потребує особливих зусиль. опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування баклажанів на вугіллі в фользі. Спершу баклажани повинні ...
Банановий хліб
Банановий хліб відмінно підходить для вечірнього десерту або полудня. Готується він близько двох годин. Для бананового хліба знадобляться два-три перестиглих банана, мука, олія, цукор і яйця. приступаємо! опис приготування: Банановий хліб подобається мені своїм ніжним смаком і горішками. Випік...
Брокколі в мікрохвильовці
Приготувати брокколі в мікрохвильовці — простіше простого. розповідаю, як це зробити. Подавати брокколі можна як овочевого гарніру до найрізноманітніших страв, можна, можливо — самостійно. опис приготування: Неодноразово мені доводилося чути, як хтось скаржиться — мовляв, приготувати брокколі ...
Баранина з кольоровою капустою і соусом
Рецепт приготування смаженої баранини із запеченою цвітною капустою, соусом з йогурту і рисом басматі. опис приготування: Розігріти духовку до 230 градусів. У маленькій мисці змішати йогурт, Kinzu, лимонний сік і часник. Приправити сіллю і перцем, відкласти соус убік. Приготувати рис відповідн...
Аджика на зиму без стерилізації
Є такі заготовки, які не завжди слід піддавати складній обробці. При цьому вони довго зберігаються і зовсім не псуються. Читайте, як приготувати аджику на зиму без стерилізації. опис приготування: Аджику без стерилізації готують різними способами. Взагалі-то її не завжди варять для цього. Можн...
Баклажани з м'ясом
Баклажани з м'ясом припадуть до смаку всім любителям смачно поїсти. Готувати не складно, спробуйте, і самі в цьому переконаєтеся. опис приготування: Апетитні і соковиті баклажани з м'ясом відмінно підійдуть до будь-якого гарніру. Будь то картопля або макарони, завжди буде смачно. при бажанні, ...
Баклажани з гранатової приправою
Рецепт приготування смажених на грилі баклажанів з приправою з гранатової патоки, часнику і м'яти. опис приготування: Розігріти гриль до середньо температури. Змастити баклажани з усіх боків 2/3 склянки олії і приправити 1 чайною ложкою солі. Помістити баклажани на грилі в один шар. Накрити кр...
Млинці з кабачків для дітей
Скільки б вам не було років, навряд чи у вас вистачить духу відмовитися від млинчиків, тому ловіть рецепт приготування млинців з кабачків для дітей. опис приготування: Цей рецепт приготування млинців з кабачків для дітей можна зробити пісним, якщо прибрати зі списку інгредієнтів яйця. молод...
Бешамель соус
бешамель (французький. Бешамель) - базовий молочний соус, який подають до різних страв європейської кухні та використовують як основу для інших соусів. Простий рецепт соусу Бешамель — для вас! опис приготування: Властивості і походження: За однією з версій, рецепт приготування соусу бешамель б...
Булочки з сиром та цибулею
Рецепт приготування булочок із сиром Чеддер, вершками і зеленою цибулею. опис приготування: Тісто для цих булочок можна приготувати за добу або за тиждень, заморозивши його в холодильнику. Попередньо розморожувати його не потрібно. розпушувача— 1 Ст. ложка солі— 1 Чайна ложка вершкового масл...
Бананы в клярі прості
Дуже простий десерт, який готується за лічені хвилини. Подавайте його тільки після охолодження. Выбирайте спелые бананы без повреждений. Розповідаю про те, как приготовить бананы в кляре простые. опис приготування: Для кляра можно использовать пшеничную муку, кукурузную или манку. Можете добав...
Банановий хліб з горішками
Рецепт бананового хліба з горішками — приготування хліба з банановим пюре і волоськими горіхами. Десертний хліб виходить чудовий! опис приготування: Розігріти духовку до 170 градусів. Змастити маслом форму для хліба і відкласти в сторону. Змішати разом борошно, лляне насіння, сіль, розпушувач ...
Ботвінья по старорусскому рецептом
Ботвінья - старовинне блюдо російської кухні з різною бадиллям (молоде листя) на кислом квасе. Кожна господиня готувала ботвінью за своїм рецептом. Для святкового варіанту додавали рибу і м'ясо раків. опис приготування: Цей холодний суп готується на основі бадилля - будь-яких їстівних листя: м...
Бананові кекси «маффіни»
Рецепт англійських бананових кексів. Готувати дуже просто! опис приготування: 1. Нагріти духовку до 190 градусів. Вставити паперові прокладки в 12 формочок для приготування кексів (мафіни). 2. Збити виделкою пшеничне борошно, борошно грубого помелу, корицю, розпушувач, сіль, соду і мускатний г...
Булочки, фаршировані рататуем
Ви любите рататуй? А булочки? Спробуємо поєднати їх в одне блюдо! Ці булочки з соковитою начинкою з тушкованих овочів будуть прекрасним доповненням до обіду. Можна взяти з собою на пікнік або для перекусу. опис приготування: Ось ще один рецепт чудової випічки з овочами і сиром. Булочки будемо ...
Adzhapsandali
Adzhapsandali — блюдо грузинської кухні. Його однаково люблять як на батьківщині, так і в країнах-сусідах. Існують аналоги в різних кульруах. У Туреччині аджапсандал - це імамбаялди, а в Європі — сото. опис приготування: Аджапсандал досить гостре блюдо. Але це природно, тому що це грузинська к...