Рецепти womanlife.com.ua

Bretonskiy маяк

Bretonskiy маяк

Для цього десерту вам знадобиться мінімум інгредієнтів, тому такий рецепт добре підійде вам, якщо гості вже на порозі! Фар - щось середнє між пирогом і пудингом, схоже на застиглий крем. опис приготування: Це не зовсім традиційний рецепт приготування британського фара. У традиційному рецепті в...

Стегно куряче на кістці

Стегно куряче на кістці

Привіт всім любителям смачних страв! Сьогодні я хочу розповісти вам, як приготувати стегно куряче на кістці. Рецепт дуже простий, однак результат вас приємно здивує. приступаємо! опис приготування: стегенця, приготовані за цим рецептом, виходять неймовірно хрусткими, ароматними і соковитими. Я...

Борщ з грибами

Борщ з грибами

Напевно, з усіх супів найулюбленіший у всіх це борщ. наваристий, смачний, який на наступний день стає ще смачніше. Чого тільки не додають в цей суп крім капусти і буряка. опис приготування: Описаний мною в цьому рецепті пісний борщ з грибами — легша і дієтична версія традиційного борщу. Проте,...

Млинцеві роли з вершковим сиром і червоною рибою

Млинцеві роли з вершковим сиром і червоною рибою

Сьогодні ми спробуємо з вами зробити роли по-російськи. Як ви думаєте, в чому їх відмінність від простих? Насправді відповідь лежить на поверхні. Все дуже просто, вам тільки потрібно подивитися рецепт. опис приготування: Ознайомтеся з тим, як приготувати млинцеві роли з вершковим сиром і черво...

7-шаровий пиріг з коржів без м`яса

Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)

Рецепт приготування семислойного пирога з коржів без м'яса. Спробуйте - не пошкодуєте. опис приготування: Розім'яти квасоля Пінто. Додати 3 / 4 склянки пікантного соусу і часник. Змішайте залишилися соус, Kinzu, чорні боби і помідори. викласти 1 корж на деко. намазати 3 / 4 склянки суміші квас...

Баклажани по-селянськи

Баклажани по-селянськи

Просте і смачне блюдо, яке з легкістю приготує навіть недосвідчений в "; кухонних справах" людина. баклажани, тушковані зі сметаною, за смаком нагадують гриби, приготовані таким же чином. опис приготування: Це класичний рецепт приготування баклажанів по-селянськи. Щоб приготувати цю страву я в...

Баклажани по-китайському

Баклажани по-китайському

Цей рецепт по своїй суті — універсальний. Блюдо модно приготувати на обід, вечеря, навіть подати до святкового столу. До речі, баклажани смачні, як в гарячому так і в холодному вигляді, спробуйте! опис приготування: До вашої уваги класичний рецепт приготування баклажанів по-китайському. страв ...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-швидкому

Баклажани по-швидкому

розповім, як швидко приготувати баклажани за допомогою цього простого рецепту. Баклажани обсмажуються з помідорами і часником на сковороді, а при подачі присипаються дрібно порізаною петрушкою. опис приготування: Це простий рецепт приготування баклажанів по-швидкому. дійсно, в цьому рецепті не...

Яєчня з помідорами та базиліком

Яєчня з помідорами та базиліком

Пропоную ситний і смачний сніданок за 10 хвилин — яєчня з помідорами та базиліком. Помідори беріть будь-які м'ясисті, не дуже соковиті, мені подобається сорт "; сливка" для таких страв. І вибір сиру теж за вами, покладіть свій улюблений сорт. опис приготування: Отже, розповідаю, як приготувати...

Баклажани мариновані з часником і зеленню

Баклажани мариновані з часником і зеленню

Пропоную рецепт смачної і пікантною закуски з баклажанів. Такі баклажани можна приготувати на зиму, консервація добре зберігається і не втрачає смак. опис приготування: Зелень для приготування баклажан вибираємо за смаком. У мене петрушка і базилік. Кількість гострого перцю потрібно коригувати...

Ботвінья традиційна

Ботвінья традиційна

Рецепт приготування російської холодної супу на основі бурякової гички з рибою. опис приготування: Ботвінья - традиційний російський холодний суп з хлібного квасу, відвару бурякової гички і червоної риби. Ботвінья подавалася з дрібно посічений льодом в окремій чаші. Ботвінья відмінно освіжає в...

Баранина по-східному

Баранина по-східному

Рецепт приготування м'ясної страви з горіхами, овочами і спеціями опис приготування: Прогрійте горіхи на сковороді до появи золотистої. Лук нарізають невеликими кубиками, після чого обсмажується 3 хвилини на маслі. Після цього додайте до нього фарш і безперервно помішуйте для того, щоб не було...

Млинці з мізками

Млинці з мізками

Млинці з мізками — це дуже незвичайне, але дуже смачна страва. Не бійтеся готувати мізки — вони хоч і виглядають страшнувато, але виходять чудово смачними опис приготування: очевидно, що мізки в нашій країні не шанують (в кулінарному відношенні, хоча і не тільки в кулінарному) — цей субпродукт...

Баклажани в томатному соусі

Баклажани в томатному соусі

Шукайте варіант апетитною овочевий закуски? можливо, вам сподобається цей нескладний рецепт приготування баклажанів в томатному соусі з хрусткою сирною скоринкою. опис приготування: Ці апетитні баклажани в томатному соусі в домашніх умовах стануть справжньою знахідкою для тих, хто любить овоче...

Млинці на катиком

Млинці на катиком

Якщо ви знайомі з чудовим напоєм катиком, то цей рецепт повинен вам особливо сподобається. Млинці на катиком виходять дуже красивими, рум'яними і шалено смачними! Спробувати повинен кожен! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування млинців на катиком. Тісто виходить дуже хорошим...

Биточки з печериць

Биточки з печериць

тим, хто вважає за краще овочі м'яса, пропоную досить швидкий в приготуванні і простий рецепт биточків з печериць. Їх можна подати до столу в якості гарячої закуски або з гарніром. опис приготування: 1. Для приготування цієї страви необхідно для початку вимити і очистити гриби. Потім нарізати ...

Бабушкін суп з пельменями

Бабушкін суп з пельменями

Я часто подаю пельмені з бульйоном і зеленню. А недавно побачила рецепт, як приготувати бабусин суп з пельменями. Приготувала і не пошкодувала! Вийшов повноцінний обід - смачний і ситний. Пригощайтеся! опис приготування: Ця страва два-в-одному: овочевий бульйон відмінно доповнюють пельмені. Су...

Баклажани, тушковані з овочами

Баклажани, тушковані з овочами

Восени з'являється така велика кількість овочів, що не знаєш куди їх всіх подіти, тому рецепт приготування баклажанів тушкованих з овочами ідеально підходить для цієї пори. опис приготування: взагалі, таке з'єднання баклажан з овочами не строге. До нього можна додавати інші овочі, які вам біль...

Агуа-де-Ямайка (напій з гібіскус)

Агуа-де-Ямайка (напій з гібіскус)

Рецепт приготування напою з гібіскусом по-ямайський. Приємний прохолодний напій. опис приготування: налити 6 склянок води у велику каструлю, довести до кипіння. Додати пелюстки гібіскуса, корицю, гвоздику, мускатний горіх, запашний перець. Зменшити вогонь до середньо-низького і обережно кип'ят...