Рецепти womanlife.com.ua
Австрийское печенье « Талеры »
Классическая австрийская выпечка включает в себя несколько знакомых нам рецептов. Но всегда есть новые варианты, які варто спробувати. наприклад, данный вид печенья вы точно захотите повторить. опис приготування: Этот красивый десерт был придуман в 50-х гг. 20 века знаменитым кондитером. Тогда...
Вірменський торт мікадо
Цей знаменитий торт користується величезною популярністю. Ще б, адже він дійсно виходить неймовірно солодким і смачним. безліч шарів + соковитий крем = справжнє задоволення! Спробуйте! опис приготування: Нехай вас не лякає той факт, що все торти готуються дуже складно. Насправді рецепт приготу...
Домовик (домовик)
Традиційний американський шоколадний пиріг! Пропоную вашій увазі класичний рецепт цього відомого десерту. Заходьте і обов'язково зберігайте рецепт! опис приготування: рецепт традиційний, тому щось кардинально міняти не рекомендую. Поекспериментувати можна з добавками: додавайте будь-які інші г...
Безе з шоколадом
Це справжні ласощі! Не просто хрустке безе, а з начинкою. А в начинке – шоколад, фундук і в'ялена вишня. опис приготування: Горіхи для начинки можуть бути будь-які, а також це можуть бути будь-які в'ялені ягоди і фрукти. білок яєчний— 3 штуки Funduk— 70 грам шоколад гіркий— 50 грам вишня в'я...
Печиво «Есмеральда»
Традиційним вважається бісквітне тісто, до складу якого входять яйця, борошно і цукор. Я пропоную вам рецепт бісквітного тіста з молоком, за яким бісквіт завжди виходить пишним і дуже смачним. опис приготування: Перед вами беспроіграшний варіант, як приготувати бісквітне тісто з молоком. Якщо ...
Млинці на топленому молоці
Млинці на топленому молоці виходять ніжними, їх можна приготувати як тонкими, так і толстенькими. Це залежить від густоти тесту! Якщо є пряжене молоко — спробуйте! опис приготування: Млинці на топленому молоці я готую не надто тонкими і добре промазують маслом, може бути навіть дуже щедро. Але...
Банани в мікрохвильовці
Якщо ви ще не знали, як приготувати банани в мікрохвильовці, — цей рецепт вам сподобається. А що вже говорити про сам десерті — незвичайний, смачний і в той же час ніжний. Спробуйте обов'язково опис приготування: Пропоную вашій увазі дуже оригінальний рецепт приготування бананів в мікрохвильов...
Яєчня з помідорами та базиліком
Пропоную ситний і смачний сніданок за 10 хвилин — яєчня з помідорами та базиліком. Помідори беріть будь-які м'ясисті, не дуже соковиті, мені подобається сорт "; сливка" для таких страв. І вибір сиру теж за вами, покладіть свій улюблений сорт. опис приготування: Отже, розповідаю, як приготувати...
Боракі (вірменські пельмені)
Рецепт приготування відкритих вірменських пельменів з начинкою з яловичини та цибулі. опис приготування: Традиційні вірменські пельмені Борак - це відкриті циліндрики з тонкого тесту з обсмаженою фаршем всередині. приготування: Замісити круте тісто з борошна, яйця і води. Розкачати тісто завто...
Борщ з борщівника
Рецепт приготування борщу з борщівника, буряка, картоплі, зеленої цибулі і бурякового відвару. опис приготування: Борщівник - багаторічна трав'яниста рослина сімейства зонтичних з зазубреними листям. За старих часів борщем називалася юшка з борщівника, а саме відвар борщівника на буряковому кв...
Баранина (рагу)
Рецепт приготування рагу з баранини з картоплею, морквою, цибулею, ріпою і зеленню. опис приготування: Баранина дуже добре поєднується з овочами, зеленню і приправами. Для приготування рагу беріть грудинку або лопатку. приготування: Добре вимити баранину, витягти кістки. Розрізати баранину на ...
Бобовий салат з сиром пармезан
салат, який поєднує в собі хрусткий мигдаль, ніжні боби, зі смаком бальзамічного оцту, сиром пармезан і зеленню. кількість порцій: 6 боби— 400 грам жменю пластівців мигдалю— 1 штука сир пармезан— — За смаком бальзамічний оцет— 2 Ст. ложки оцет— 1 Ст. ложка оливкова олія— 6 Ст. ложок пучок зелен...
Млинцевий торт з кремом із згущеного молока
Як солоденького до чаю рекомендую приготувати апетитний, дуже ніжний і смачний млинцевий торт з кремом із згущеного молока в домашніх умовах. Звичні млинці цілком можуть стати оригінальним десертом. опис приготування: Млинці ви можете зробити за своїм будь-якого рецепту, використавши молоко, с...
Баклажани рулетики
Дуже смачна пікантна закуска яка підійде для будь-якого святкового столу. готується просто, а з'їдається моментально! опис приготування: Думаю у кожної господині є свій рецепт рулетиків з баклажанів. Я сьогодні хочу розповісти вам, як приготувати баклажани рулетики з начинкою з сиру, яєць, час...
Баклажани по-херсонськи
Рецепт вдалою зимової заготовки з баклажанів. Баклажани чудово поєднуються з червоним перцем і часником. виходить смачно, соковиті і ароматні. Подати можна до м'яса, картоплі або страв з круп. опис приготування: Універсальний овочевий гарнір можна запропонувати в якості закуски з скибочкою хлі...
Баклажани по-абхазски
Баклажани по-абхазски — чудова гостра закуска, приготована з обсмажених в маслі баклажанів, в які загорнена начинка. Може бути як самостійною стравою, так і чудовою закускою! опис приготування: Класичний рецепт баклажанів по-абхазски: 1. Баклажани порізати пластинками товщиною 0,5-0,6мм, злегк...
Баклажани по-богемськи
Назва у цієї страви чеське, але сам по собі рецепт належить французькій кухні. Баклажани запікають з прекрасним ароматним соусом і присипають сиром. До столу блюдо подається гарячим. опис приготування: Представляю вам класичний рецепт приготування баклажан по-богемськи. Вам будуть потрібні нас...
Баклажани в аджику
Баклажани в аджику — гостра холодна закуска. зручна: її можна довго зберігати в холодильнику, закочувати в банки для зимового зберігання. цікаво? розповідаю, як приготувати баклажани в аджиці! опис приготування: Баклажани в аджику я готувала трохи незвично. те, що я називаю аджикою, на Кавказ...
Млинці на воді тонкі
Обожнюю тонкі млинці за універсальність: це і десерт, і сніданок, і навіть основа для торта. Тому пропоную вам подивитися, як приготувати млинці на воді тонкі. Класичний простий рецепт. опис приготування: Не нехтуйте расстойкой тесту. Після замішування дайте йому постояти не менше 15 хвилин. Т...
Баклажани по-татарськи
Баклажани по-татарськи — чудова закуска для святкового столу. На вигляд вона схожа на торт, а за смаком — просто чудова! Готується вона протягом години, а потім настоюється до ранку наступного дня. опис приготування: Як приготувати баклажани по-татарськи? 1. Болгарський перець промийте, розріж...