Рецепти womanlife.com.ua

Бігус зі свіжої капусти з м'ясом

Бігус зі свіжої капусти з м'ясом

На перший погляд може здатися, що це звичайна тушкована капуста з м'ясом, однак це лише здогадки. Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати бігус зі свіжої капусти, то дотримуйтесь рецептом, все вдасться! опис приготування: Блюдо виходить дивовижним завдяки спецій, томатній пасті і чорносливу. ...

Борщ з борщівника

Борщ з борщівника

Рецепт приготування борщу з борщівника, буряка, картоплі, зеленої цибулі і бурякового відвару. опис приготування: Борщівник - багаторічна трав'яниста рослина сімейства зонтичних з зазубреними листям. За старих часів борщем називалася юшка з борщівника, а саме відвар борщівника на буряковому кв...

Бефстроганов з яловичини

Бефстроганов з яловичини

Бефстроганов з яловичини — страва, в якому зустрічаються російська і французька кухні. Шматочки м'яса в вершковому соусі виходять такими соковитими і апетитними, що це блюдо швидко стане вашим улюбленим! опис приготування: Люблю бефстроганов з яловичини за те, що його можна подати з будь-яким ...

Млинці з пшоняної каші

Млинці з пшоняної каші

яскраві, рум'яний, пишні і з дірочками — саме такими виходять млинці зі звичайної пшоняної каші, якщо не пошкодувати часу на їх приготування. Порадуйте себе смачними млинцями з незвичайним смаком. опис приготування: Такі млинці ви ще точно не пекли, зазвичай ми все випікаємо традиційні млинці ...

Бозбаш з яловичини

Рецепти салат «літній»

Є безліч варіантів приготування це смачного страви кавказької кухні, кожен варіант хороший по-своєму. Ну а ми приготуємо чудовий бозбаш з яловичини для всієї родини! опис приготування: Традиційно цей суп готують на основі баранини, але, на жаль, в моєму місті не завжди можна дістати свіжу, які...

Бефстроганов з овочами

Бефстроганов з овочами

Befstroganov — дуже популярне м'ясне блюдо, приготоване з яловичої вирізки. Як гарнір мені подобаються варені на пару овочі. Виходить дуже смачно і корисно! прекрасний вечеря! опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування бефстроганова з овочами. Овочі в даному рецепті виступ...

Бульгогі зі свинини

Бульгогі зі свинини

Рецепт приготування корейського страви зі свинини, часнику, соєвого соусу, імбиру, лука і кунжуту. опис приготування: У середній мисці змішати часник, соєвий соус, цукор, кунжутну олію, подрібнений червоний перець, натертий імбир і мелений перець. Додати філе свинини і цибулю, маринувати при к...

Млинці з м'ясом

Млинці з м'ясом

Рецепт млинці з м'ясом — приготування млинців з м'ясною начинкою. Неймовірно смачна закуска популярна в Росії і країнах Європи. опис приготування: Популярне російське блюдо — млинці з м'ясом. Зазвичай подається на обід в якості основної страви на друге. Так само млинчики з м'ясною начинкою буд...

Бараняча котлета на кісточці

Бараняча котлета на кісточці

Мій чоловік - справжня м'ясна душа. Кожен день йому обов'язково треба їсти ситне гаряче, інакше працювати нормально не зможе і настрій буде погане. Ось я і шукаю весь час нові рецепти для нього. опис приготування: На цей раз я з вами поділюся тим, як приготувати баранячу котлету на кісточці. М...

Баклажани в маслі

Баклажани в маслі

Роблю завжди дуже багато заготовок з баклажанів, але ця смачніше всіх. Такі синенькі можна подати і як гарнір, і додати в салат, і смачно як самостійну страву. Готувати дуже просто! опис приготування: Цілком можна додати в баночку при консервуванні гілочку розмарину або чебрецю, — це додасть с...

Blinnaya сніданок (смачна і оригінальна)

Blinnaya сніданок (смачна і оригінальна)

Закуски з млинців завжди виглядають дуже святково і красиво, тому хочу розповісти, як приготувати млинцеву закуску (смачну і оригінальну). Млинці виходять різнокольоровими, яскравими і смачними. опис приготування: Величезний плюс млинцевих закусок в тому, що начинку для них можна кожен раз роб...

25-хвилинний овочевий туніський кус-кус

25-хвилинний овочевий туніський кус-кус

Рецепт приготування овочевого туніського кус-куса за 25 хв. швидко, легко, смачно. опис приготування: Нагріти олію у великій каструлі на середньому вогні. покласти цибулю, кабачки, жовтий сквош і моркву в каструлю і варити, помішуючи, поки цибуля почне пом'якшуватися і стане напівпрозорим, бли...

Авокадо з креветками

Авокадо з креветками

Авокадо з креветками — смачний салат, який ще й дуже корисний і красивий. обідаючи їм, Ви зможете задовольнити не тільки голод, але і отримати естетичне задоволення! опис приготування: Авокадо з креветками — салат, на приготування якого йде близько 20 хвилин. Однак, знаю точно, що такий салат ...

Баклажани солоні фаршировані овочами

Баклажани солоні фаршировані овочами

Якщо вам до душі пікантні домашні закуски, тоді раджу взяти на замітку цей класний варіант і дізнатися, як приготувати баклажани солоні фаршировані овочами. Відмінна закуска до будь-якого столу. опис приготування: Відразу хочу звернути вашу увагу на те, що такі баклажани в домашніх умовах можн...

Баклажани із бринзою

Баклажани із бринзою

У цьому простому рецепті баклажанів з бринзою класичне поєднання овочів та сиру порадує вас новими, несподіваним виконанням. готуємо?:) опис приготування: Фаршировані соковитими помідорами і пікантною бринзою, покриті апетитною золотистою скоринкою розплавленого сиру, просочені ароматами трав,...

Abrikosovoe повидло

Abrikosovoe повидло

Abrikosovoe повидло — трудомісткий і тривалий процес, який все таки не варто боятися! Значна перевага повидла — це те, що для приготування страви можна використовувати переспілі абрикоси. опис приготування: В цілому абрикосове повидло готується близько 2-3 годин. Однак повна готовність настає ...

Млинці товсті з картоплею

Млинці товсті з картоплею

млинці, приготовані за цим рецептом, виходять дуже ситними, ароматними і корисними, так як для їх приготування необхідна не тільки закваска-опара з пшеничного борошна, але і терту картоплю. опис приготування: Якщо ви любите млинці, але хочете приготувати їх більш ситними, додайте до них терту ...

Ботвінья з огірками

Ботвінья з огірками

Рецепт приготування Ботвинов з щавлю, свіжих огірків, зелений, гірчиці і квасу. опис приготування: Для приготування ботвіньі найкраще брати кислий квас. До Ботвінов добре подати по одній лід. приготування: Перебрати і промити щавель під холодною водою. Відварити щавель у власному соку, дати ох...

Баклажани східні

Баклажани східні

Східно Європейський рецепт приготування закуски з баклажанів. кількість порцій: 4 баклажан— 2 штуки(великі) сир— 250 грам(тертий) мука— 50 грам петрушка— 1 штука яйце— 6 штук сіль— 1 штука перець— 1 штука хлібні крихти— 50 грам Тонко нарізаємо баклажани. Солимо з кожного боку і відк...

Баранячі реберця

Баранячі реберця

Якщо ви не знаєте, як смачно зробити баранячі реберця в домашніх умовах, тоді пропоную вам простий покроковий рецепт приготування їх на вугіллі, який не залишить вас байдужими. опис приготування: Це досить класичний рецепт баранячих реберець на багатті, який не вимагає особливих навичок або ве...