Рецепти womanlife.com.ua
Борщ «пісний»
Рецепт приготування пісного супу. Традиційна російська кухня. опис приготування: Для початку потрібно нарізати картоплю, покласти в каструлю, залити водою і включити вогонь. Перець і цибулю нарізати дрібно. За допомогою дрібної терки натерти буряк. Нагріти сковороду з рослинним маслом. Влити т...
Ботвінья традиційна з рибою
Ботвінья традиційна з рибою — освіжаюче блюдо російської кухні з бадилля, тобто. їстівної трави. Хороша ботвінья в спеку. Подається вона з рибою — свіжої, солоної, відвареної. За основу візьмемо квас. опис приготування: Як приготувати холодник традиційну з рибою? 1. бадилля промити, відокремит...
Млинці з грибами і вершковим соусом
Хто з нас не любить млинці з грибами та ще в ароматному вершковому соусі? Приготувати таку страву не важко, якщо у вас в наявності є свіжі шампіньйони або гливи. вершки використовуйте 15-20%. опис приготування: Смачні та ситні млинці з грибами можна подати на сніданок, обід або вечерю. Печериц...
Банановий коктейль з мокко
Набрид кава і чай? Здивуйте себе екзотичним поєднанням бананів і кави. опис приготування: відчистити банани, порізати на шматочки і помістити в блендер. Туди ж всипати каву, какао, налити йогурт і кинути лід. Увімкніть блендер на кілька секунд, і за вас він подрібніть все це до стану однорідно...
Куряче філе в духовці з картоплею
Борщ без м'яса сподобається всім. Він багатий на вітаміни овочів, виходить дуже ароматним і смачним. Насолоджуйтесь! Рецепт борщу без м'яса — вам на допомогу. опис приготування: Рецепт борщу без м'яса особливо сподобається вегетаріанцям і тим, хто поститься. Його приголомшливий насичений арома...
Бажання в духовці у фользі
Таке блюдо особливо затребуване господинями. воно святкове, годиться і для нарізки для бутербродів, і як частина другого блюда. З його використанням можна приготувати ще інші страви. універсальне! опис приготування: У маринаді маринуємо шматочок м'яса. Потім шпігуем його морквою і часником, за...
Млинці на топленому молоці
Млинці на топленому молоці виходять ніжними, їх можна приготувати як тонкими, так і толстенькими. Це залежить від густоти тесту! Якщо є пряжене молоко — спробуйте! опис приготування: Млинці на топленому молоці я готую не надто тонкими і добре промазують маслом, може бути навіть дуже щедро. Але...
Бручетта з Нутовая пюре
Рецепт приготування підсмажених скибочок хліба, натертых чесноком, з кедровими горішками, петрушкою і пюре з баранячого гороху, червоної цибулі, оливкового масла і лимонного соку. опис приготування: Хрусткі тости з Нутовая пюре вгамують легкий голод. сільського хліба— 8 скибочок часнику— 4 з...
Баклажани з нутом
Баклажани з нутом — дуже смачне і ситне блюдо, відмінно підійде як на обід, так і на вечерю. До того ж воно самодостатнє і не вимагає гарніру. опис приготування: Щоб прискорити приготування страви нут можна використовувати консервований або відварити його заздалегідь і зберігати в холодильнику...
Блины с курицей и сыром
соковиті, вершкові, ніжні, зі сметаною і зеленню! Пальчики оближеш! І все це — блины с курицей и сыром. Для экономии времени используйте вареную курицу. Сир підійде будь-який, годный в начинку. опис приготування: Для блинов с курицей и сыром нам понадобится вареная курица, тертий сир. По бажан...
Бекон з гострим соусом
Рецепт приготування американської закуски з бекону під гострим соусом. кількість порцій: 5 соєвий пиріг— 1 штука бекон— 1 штука розмарин— 1 штука кетчуп— 1 Склянка виноградне варення— 3 Ст. ложки Worcestershire соус— 1 Чайна ложка Інгредієнти для бекону: Інгредієнти для соусу: ...
Млинці з форшмаком
Млинці з форшмаком — дуже вдале поєднання двох культур в одній страві. Тонкі млинці з оселедцевим паштетом неодмінно порадують любителів риби. Смачно і ситно! опис приготування: Приготувати млинці зі смачною рибною начинкою зовсім нескладно. Спочатку спечіть млинці. Із вказаної кількості інгре...
Млинці з консервованим лососем і рисом
Поєднання перерахованих інгредієнтів часто зустрічаються в салатах. А якщо такий салат використовувати як начинку для млинчиків? Це дуже смачно і яскраво! опис приготування: До лососевим відносяться кілька видів риби — сьомга, форель, горбуші. Тому можна використовувати будь-яку консервовану р...
Булочки з курагою
Булочки з курагою — це дуже смачна випічка, яка не вимагає великих зусиль і не займає багато часу! А булочки за цим рецептом у істину можна назвати ледачими булочками з курагою! опис приготування: Булочки з курагою виходять повітряні і дуже смачні. Багатьом подобається спосіб формування. Булоч...
Млинці з сиром в мікрохвильовці
Млинці з сиром в мікрохвильовці — дуже смачна страва, до того ж, воно дуже швидко готується. Такі млинці можуть стати для вас щоранку ритуалом. опис приготування: Щоб млинці готувалися швидше, можна випікати їх в мікрохвильовці. Такий рецепт стане в нагоді тим, хто поспішає, а також тим, хто н...
Баклажани, тушковані з овочами
Восени з'являється така велика кількість овочів, що не знаєш куди їх всіх подіти, тому рецепт приготування баклажанів тушкованих з овочами ідеально підходить для цієї пори. опис приготування: взагалі, таке з'єднання баклажан з овочами не строге. До нього можна додавати інші овочі, які вам біль...
Баранина з чорносливом в горщику
Баранина виходить дуже соковитою і смачною. Т. до. м'ясо на кісточці, смак виходить більш насичений, а блюдо ситне. Як приготувати баранину з чорносливом в горщику, читайте нижче і готуйте. опис приготування: Соусу після баранини залишається дуже багато, тому можна на ньому приготувати ще й га...
Баклажанна ікра на зиму без стерилізації
Якщо вам хочеться в холодну пору з'їсти що-небудь смачне і легке, баклажанная ікра на зиму без стерилізації стане відмінним варіантом. Ця страва може бути перекусом, закускою або гарніром до м'яса. опис приготування: Починається сезон баклажанів, і саме час запастися смачними закусками з них н...
Млинцевий торт з вершковим кремом
Дуже простий у приготуванні домашній торт із млинців і заварного крему. Особливу пікантність додає шоколад і ром. Випічка виходить м'якою і ніжне, і насправді тане в роті. рекомендую! опис приготування: Це покрокова інструкція, як приготувати млинцевий торт з вершковим кремом в домашніх умовах...
Badagi
Для тих, хто не знає: badagi — це спресований і згущений виноградний сік, використовуваний в грузинській кухні для приготування ряду солодощів та десертів. розповідаю, як зробити Бадагов. опис приготування: Якщо балуєтеся грузинською кухнею, зокрема десертами, то рано чи пізно вам доведеться д...