Рецепти womanlife.com.ua

Баклажани в духовці

Баклажани в духовці

Баклажани в духовці — відмінна гаряча закуска до будь-якого столу. То може бути звичайний обід, або святковий стіл. Однак італійська закуска обов'язково порадує всіх своїм смаком і ситістю. опис приготування: Для приготування гарячої італійської закуски найкраще використовувати великі помідори...

Букатіні з соусом з червоного перцю

Букатіні з соусом з червоного перцю

Рецепт приготування традиційного італійського блюда з макаронних виробів з неймовірно смачним соусом. кількість порцій: 4 bukatini— 400 грам солодкий червоний перець— 300 грам часник— 10 грам ріпчаста цибуля— 50 грам чилі перець— 8 грам оливкова олія— 40 грам сіль— 8 грам базилік— 10 грам пекор...

Баклажани з морквою

Баклажани з морквою

Ця швидка і апетитна закуска не раз виручала мене, коли на порозі раптом з'являлися несподівані гості. сподіваюся, простий рецепт баклажанів з морквою стане в нагоді і вам! опис приготування: У начинку для баклажанів можна додати також цибулю, болгарський перець, сир або помідори, але і прости...

Булочки до чаю пісні

Булочки до чаю пісні

Рецепт приготування пісних булочок. опис приготування: Пісні булочки добре подавати з чаєм або морсом. приготування: У великій мисці змішати борошно, трохи води, цукор, дріжджі, сіль і олію. Замісити тісто, накрити рушником і дати підійти в теплому місці. Коли тісто підійде, перемішати його. П...

Млинці з печінкою і яйцем

Салат з креветками, авокадо і кінзою

Млинці з печінкою і яйцем чудове блюдо, яке будинку у нас зветься "; чудесним частуванням ";. У млинчиків є свій особливий неповторний смак. І відірватися від них, як від насіння, також важко опис приготування: Млинці з печінкою і яйцем — це насправді дуже смачно! Для тих, хто любить печінку, ...

Бобовий суп «маш»

Бобовий суп «маш»

Рецепт приготування першої страви з яловичиною та квасолею. опис приготування: Ретельно промити квасолю кілька разів. Закип'ятити на середньому вогні невелику каструлю з 3 чашками води. Додати квасолю і варити до пом'якшення. Злийте воду і відкладіть в сторону. Поки вариться квасоля, наріжте м...

Апельсиновий пудинг

Апельсиновий пудинг

Класичний англійський десерт — апельсиновий пудинг завжди радує своїм ніжним смаком і легкістю приготування. Однак, для пудингу потрібна спеціальна форма. опис приготування: Апельсиновий пудинг готується практично півтори години, але воно того варто! Пудинг виходить дуже красивого кольору зовн...

Болгарські помідори на зиму

Болгарські помідори на зиму

Без заготовок на зиму в наш час обійтися важко, адже це найкращий спосіб запастися улюбленими фруктами і овочами на період холодів. І помідори — це, мабуть, найпопулярніша закачування в кожній родині. опис приготування: думаю, знайдеться мало людей, які б не любили заготовки з помідорів, тому ...

Ботвінья традиційна з рибою

Ботвінья традиційна з рибою

Ботвінья традиційна з рибою — освіжаюче блюдо російської кухні з бадилля, тобто. їстівної трави. Хороша ботвінья в спеку. Подається вона з рибою — свіжої, солоної, відвареної. За основу візьмемо квас. опис приготування: Як приготувати холодник традиційну з рибою? 1. бадилля промити, відокремит...

Алича з сіллю

Алича з сіллю

Прекрасна заготовка на зиму. Взимку ця приправа стане в нагоді для багатьох страв. Особливо популярна алича з сіллю в країнах Кавказу. розповідаю, як готувати. опис приготування: З аличі можна варити не тільки джеми, варення і компоти, з неї можна приготувати прекрасний соус-заготовку. Взимку ...

Млинці з кабачків з грибами

Млинці з кабачків з грибами

Щоб смачно і ситно поснідати, досить чашечки чаю і гарненького бутерброда. Але щоб сніданок був ще й корисним, пропоную вам рецепт приготування млинців з кабачків з грибами. опис приготування: Млинці з кабачків з грибами вам сподобається. Виберіть з найсмачніших кабачковий млинчиків з грибами....

Борщ звичайний

Борщ звичайний

Який же обід без смачного борщу? А щоб звичайний борщ вийшов наваристим і густим, потрібно знати кілька секретів його приготування. Хочете дізнатися які? Тоді я поділюся з вами! опис приготування: Борщ - це перше, дуже ситне блюдо з насиченим смаком і приємним ароматом. У кожного є свій секрет...

Білоруські деруни

Білоруські деруни

Напевно, важко знайти таку людину, яка б не знала, як готувати деруни. Але сьогодні я хочу поділитися з вами справжнім рецептом білоруських дерунів, які робила мені моя бабуся. опис приготування: деруни — це дуже смачне блюдо білоруської кухні, яке знайоме мені не з чуток. Моя бабуся (вона бу...

Баранина в арабському стилі

Баранина в арабському стилі

Рецепт приготування баранини в арабському стилі кількість порцій: 6 м'якоті баранини— 1,5 кілограма чорносливу— 200 грам міцного гарячого чаю— 300 мілілітрів цибулина— 1 штука пучок петрушки— 1 штука пучок кінзи— 1 штука приправи до м'ясних страв— 1 Чайна ложка меленого імбиру— 0,5 чайних ложки...

Баклажани по-царськи

Баклажани по-царськи

Пам'ятайте золоті слова з радянського фільму про ікру заморську, баклажанну? З цим рецептом баклажан по-царськи і Ви зможете почастувати своїх гостей цим царським стравою! опис приготування: Існує багато цікавих рецептів з баклажанами, багато з них цілком можуть зійти за царські. Цей рецепт я ...

Баклажани по-херсонськи

Баклажани по-херсонськи

Рецепт вдалою зимової заготовки з баклажанів. Баклажани чудово поєднуються з червоним перцем і часником. виходить смачно, соковиті і ароматні. Подати можна до м'яса, картоплі або страв з круп. опис приготування: Універсальний овочевий гарнір можна запропонувати в якості закуски з скибочкою хлі...

Боннський суп для схуднення

Боннський суп для схуднення

Це чудовий смачний і корисний суп з мінімальним вмістом калорій і максимальним вмістом вітамінів. Ну а якщо вас влаштовує ваша вага, то просто приготуйте його для загальної користі організму. опис приготування: Цей простий рецепт боннського супу для схуднення просто справжня знахідка для тих, ...

Агуа-де-Ямайка (напій з гібіскус)

Агуа-де-Ямайка (напій з гібіскус)

Рецепт приготування напою з гібіскусом по-ямайський. Приємний прохолодний напій. опис приготування: налити 6 склянок води у велику каструлю, довести до кипіння. Додати пелюстки гібіскуса, корицю, гвоздику, мускатний горіх, запашний перець. Зменшити вогонь до середньо-низького і обережно кип'ят...

Бісквіт, який виходить завжди

Бісквіт, який виходить завжди

Самий пишний і високий бісквіт, який виходить завжди, можна спекти у формі маленького діаметра. Запам'ятайте, чим менше форма, тим пишніше вийде бісквітна випічка і навпаки! Спробуйте! опис приготування: Пориста випічка вийде навіть у школяра, якщо він піде всім радам в рецепті і для охолоджен...

Борщ з грибами

Борщ з грибами

Напевно, з усіх супів найулюбленіший у всіх це борщ. наваристий, смачний, який на наступний день стає ще смачніше. Чого тільки не додають в цей суп крім капусти і буряка. опис приготування: Описаний мною в цьому рецепті пісний борщ з грибами — легша і дієтична версія традиційного борщу. Проте,...