Рецепти womanlife.com.ua

Апельсиновий десерт

Апельсиновий десерт

Апельсиновий десерт Креп Сюзетт — один з найвідоміших французьких десертів. Другими словами Креп Сюзетт — це хрусткі десертні млинці, які подаються з апельсиновим соусом і коньяком. опис приготування: Апельсиновий десерт Креп Сюзетт — неймовірно смачний, хрусткий і тане в роті десерт. Коньяк н...

Англійський біфштекс

Англійський біфштекс

Англійська біфштекс готується за тим же принципом, що і класичний біфштекс. Єдине — соус. Соус до англійського біфштексу готується на основі сидру. Нам знадобиться яловича вирізка і спеції. опис приготування: Як приготувати англійський біфштекс? 1. Яловичу вирізку промийте, зріжте плівки і жил...

Млинці тонкі на сироватці

Млинці тонкі на сироватці

Процес приготування млинців цілком можливий без яєць і молока, на допомогу приходить сироватка. Млинці виходять дуже тонкими, при цьому ситними і неймовірно смачними. Економно і дуже добре! опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування млинців тонких на сироватці. Змішуємо за...

Білі мариновані гриби

Білі мариновані гриби

Жодне російське застілля не обходиться без солоних і грибів. А якщо це ще й білі гриби, то від вашої закуски швидко прохолоне слід. Сьогодні я розповім вам, як приготувати білі мариновані гриби. опис приготування: Такі гриби відмінно простоять у вас всю зиму і будуть радувати вас в будь-яку тр...

Баклажани з волоськими горіхами

Морква в мікрохвильовці

Баклажани з волоськими горіхами — це дуже смачна закуска до будь-якого столу! Традиційна страва грузинської кухні. опис приготування: Смажені баклажани з волоськими горіхами — це чи не найпопулярніша закуска на грузинських столах. готується вона, що доводить цей рецепт, до божевілля просто, пр...

Баклажанна ікра

Баклажанна ікра

Баклажанна ікра — наша слабкість! смачна, яскрава за смаком, ароматна ікра з баклажанів. обов'язково спробуйте! Її можна їсти ложкою або намазувати на хліб. Вкуснятина! кількість порцій: 3 баклажани— 3 штуки перець солодкий— 2 штуки помідори— 3 штуки морква— 1 штука зелень, сіль, гострий перець...

Стегно без кістки

Стегно без кістки

Страви з курки - безпрограшний варіант. Якщо сумніваєтеся у виборі основної страви, сміливо беріть курку, вона сподобається всім і підійде до будь-якого гарніру. розповім, як приготувати стегна без кістки. опис приготування: Курячі стегна можна обсмажити на сковороді, на мангалі або запекти в ...

Борщ з копченими реберцями

Борщ з копченими реберцями

борщ, по-моєму, найулюбленіший і найчастіший суп на нашому столі. Коли в будинку є борщ, всі будуть завжди ситі. Ось мій рецепт борщу з копченими реберцями. опис приготування: Представляю вам рецепт борщу з копченими реберцями. В принципі процес готування борщу завжди майже однаковий. У кожної...

Борани из цыплят

Борани из цыплят

Предлагаю вам приготовить фантастическое блюди кавказской кухни, которое готовится очень быстро и превосходит все ожидания, спробувавши, ви переконаєтеся в цьому самі. Відмінний варіант обіду або вечері! опис приготування: Это просто замечательный рецепт борани из цыплят. В нем великолепно соч...

Болгарський пиріг з сиром

Болгарський пиріг з сиром

Болгарський пиріг з сиром — відмінна випічка, яку зовсім не складно приготувати самому в домашніх умовах. смачно, корисно, недовго — все це про болгарський пиріг з сиром. опис приготування: Болгарський пиріг з сиром або болгарський пиріг з бринзою дуже просте блюдо, особливо в плані приготуван...

Badagi

Badagi

Для тих, хто не знає: badagi — це спресований і згущений виноградний сік, використовуваний в грузинській кухні для приготування ряду солодощів та десертів. розповідаю, як зробити Бадагов. опис приготування: Якщо балуєтеся грузинською кухнею, зокрема десертами, то рано чи пізно вам доведеться д...

Баклажани з овочами на зиму

Баклажани з овочами на зиму

Економно і швидко можна зробити дуже смачну заготовку на зиму — баклажани з овочами на зиму в домашніх умовах! Самі ж знаєте, напевно, як взимку душа просить смачних салатів! Так запаситесь же! опис приготування: Отже, якщо ви ще не знаєте, як приготувати баклажани з овочами на зиму, — ось вам...

Смачне абрикосове варення

Смачне абрикосове варення

Рецепт приготування десерту з корицею, мигдалем і Хересом. опис приготування: Листкове тісто ретельно розкочується до товщини в 0,3 см, після чого з нього вирізується квадрат 30х35 см. Мигдаль змішайте з мармеладом і викладіть суміш на тісто. Краї змащуються збитим жовтком, після чого тісто зг...

Баклажани з моцарелою

Баклажани з моцарелою

Баклажани з моцарелою - це найсмачніше блюдо, яке прекрасно підійде в якості закуски, а з гарніром - як святкове блюдо до Вашого столу. опис приготування: Пропоную незателівий, але дуже хороший рецепт приготування баклажанів з моцарелою в духовці. Щоб приготувати таке смакота, достатньо всього...

Баклажани, фаршировані фаршем і грибами

Баклажани, фаршировані фаршем і грибами

Фарширувати баклажани можна різною начинкою, але найсмачніша з них — це, звичайно ж, фарш і гриби. Таке блюдо можна і на святковий стіл поставити, і до вечері приготувати, воно сподобається всім. опис приготування: Ну, хіба цей простий рецепт баклажанів, фаршированих фаршем і грибами, не примі...

Борщ з білими грибами

Борщ з білими грибами

Оцініть смак цього прекрасного борщу з білими грибами по достоїнству. Відмінне перша страва, підійде для сімейного обіду, з легкістю прикрасить святковий стіл і, Будьте впевнені, здивує ваших гостей! опис приготування: Так як же приготувати борщ з білими грибами в домашніх умовах? Все дуже про...

Брускетта

Брускетта

Цей смачний італійський бутерброд можна приготувати легко і швидко для перекусу або подати на святковий стіл і, хоча це блюдо спочатку вважалося їжею бідняків, ваші гості будуть задоволені. опис приготування: Дуже просте в приготуванні блюдо-закуска, основою якого виступає обсмажений хліб, а н...

Баклажани по-китайському

Баклажани по-китайському

Цей рецепт по своїй суті — універсальний. Блюдо модно приготувати на обід, вечеря, навіть подати до святкового столу. До речі, баклажани смачні, як в гарячому так і в холодному вигляді, спробуйте! опис приготування: До вашої уваги класичний рецепт приготування баклажанів по-китайському. страв ...

Биточки з фаршу з підливою

Биточки з фаршу з підливою

Розповідаю про рецепт приготування биточків з фаршу з підливою. Цю страву можна подавати на обід і вечерю. Биточки добре поєднуються з гарніром з рису, гречки та інших круп, а також з картоплею. опис приготування: Можете використовувати будь-яке м'ясо, наприклад, яловичину, курку, свинину, інд...

Блины с курицей и сыром

Блины с курицей и сыром

соковиті, вершкові, ніжні, зі сметаною і зеленню! Пальчики оближеш! І все це — блины с курицей и сыром. Для экономии времени используйте вареную курицу. Сир підійде будь-який, годный в начинку. опис приготування: Для блинов с курицей и сыром нам понадобится вареная курица, тертий сир. По бажан...