Рецепти womanlife.com.ua
Брауні з журавлинним морозивом
Брауні з журавлинним морозивом раджу приготувати для найближчих людей. частування це — з ряду кращих. Солодкий Браун відмінно поєднується з освіжаючою кислинкою морозива. опис приготування: Спосіб приготування шоколадного ганаша: в сотейнику на вогні довести до кипіння вершки, додати в гарячі ...
Бісквітний пиріг в мультиварці
Готувати в мультиварці — це легко і просто! особливо пироги — пропоную вам подивитися як приготувати смачний бісквітний пиріг в мультиварці з соковитою ягодою. Запишіть рецепт в куховарську книгу! опис приготування: Бісквітний пиріг з ягодами — це один з найпопулярніших десертів. Можете смілив...
Бісквітне тістечко
Покажу простий варіант, як приготувати бісквітне тістечко до чаю на швидку руку. Ми будемо використовувати готовий бісквіт, тому час приготування скоротиться в рази. Вам знадобиться всього хвилин 15. опис приготування: Оскільки ми зволожили бісквіт просоченням, тістечка можна відразу подати до...
Млинці з брокколі
Спробуйте млинці з брокколі - незвично смачну і поживну страву. Подавайте млинці зі сметаною. А підійдуть вони для живильного ранкового сніданку або вечірнього сімейного вечері. рекомендую! опис приготування: Розділені на суцвіття брокколі варяться не більше 10 хвилин, потім їх варто остудити ...
Торт рецепти «Майнкрафт»
Приготувати брокколі в мікрохвильовці — простіше простого. розповідаю, як це зробити. Подавати брокколі можна як овочевого гарніру до найрізноманітніших страв, можна, можливо — самостійно. опис приготування: Неодноразово мені доводилося чути, як хтось скаржиться — мовляв, приготувати брокколі ...
Бананово-полуничний хліб
Рецепт приготування солодкого хліба з бананового пюре, кориці, нарізаної полуниці, муки і йогурту. опис приготування: Солодкий бананово-полуничний хліб - незвичайне літні ласощі для всієї родини. вершкового масла— 180 грам борошна— 2 склянки соди— 1 Чайна ложка солі— 1/2 чайних ложки мелено...
Блинчики с фаршем
Нет ничего лучше классики кулинарного искусства Поэтому то, как приготовить блинчики с фаршем, должен знать и уметь каждый. Ведь у всех хозяек есть секрет вкусных блинов. Вот и я делюсь своим опис приготування: Хоть блины с фаршем и незатейливое блюдо, но зато любимое многими. Всегда очень ва...
Аджика справжня (абхазький рецепт)
Цей рецепт сподобається всім любителям гострих соусів. Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати аджику справжню. Смак виходить як у абхазької, особливо гострою аджики. Приступаємо до приготування. опис приготування: приготування справжньою, абхазької аджики не відніме у вас багато часу і зусиль....
Базовий томатний соус
На замітку кожному пропоную нескладний і дуже вдалий варіант, як приготувати базовий томатний соус. Він відмінно підійде для піци, пасти, м'яса або котлет, зберігається до тижня в холодильнику. опис приготування: Для основи такого соусу в сезон можна взяти свіжі помідори, попередньо знявши з н...
Баклажани з часником на зиму
ця заготовка — консервація немає, але вона прекрасно зберігається в холодильнику близько року. Дістанеш взимку таку баночку баклажанів — і серце радіє, адже взимку вони жах які дорогі. Раджу приготувати хоча б пару баночок! опис приготування: Рецепт цієї заготовки давно перевірений: виходить д...
Баклажани по-аджарський
Любителям баклажан присвячується. відмінна закуска, родом з грузинської національної кухні, — баклажани по-аджарський. Прекрасно зберігається в холодильнику, але не довше 14 днів. опис приготування: Як приготувати баклажани по-аджарський в домашніх умовах? Готується все гранично просто. Вам бу...
Бісквіт з гарбузом
Уже не перший раз захотіла "; пристосувати" гарбуз для створення десерт до чаю. Дуже вже мені подобається, як розкривається смак цього овочу в поєднанні з солодкістю інших інгредієнтів. ділюся рецептом! опис приготування: Раджу вам неодмінно його прочитати, Щоб дізнатися, як приготувати біскві...
Биточки в мультиварці
Пропоную вам рецепт приготування биточків в мультиварці — не тільки смачного, але і корисного страви. Їм можна нагодувати не тільки дорослих, але навіть найменших дітей. опис приготування: Биточки в мультиварці в домашніх умовах можна зробити декількома способами. Один з них, представлений в ц...
Болгарський дріжджовий пиріг «намісника»
Ніжний пиріг з дріжджового тіста з сиром і вершково-яєчної заливанням — яскравий представник національної болгарської кухні, оригінальний рецепт якого передається з покоління в покоління. пробуйте! опис приготування: Під час приготування "; намісника" зверніть особливу увагу на процес формуван...
Пангасіус смажений
Урізноманітніть своє меню на кожен день новим блюдом: пангасіус смажений. Для приготування немає необхідності купувати додаткові інгредієнти, впоратися з приготуванням зможе навіть початківець. опис приготування: Спробуйте урізноманітнити меню смаженим на рослинній олії пангасіус. Дуже корисни...
П’ять пальців
Національне Казахське блюдо…. Моє дитинство… опис приготування: У каструлю покласти м'ясо, залити холодною водою і поставити на вогонь. Довести до кипіння, зменшити вогонь, зняти піну. Варити ~ 3 — 3,5 години при слабкому кипінні, прикривши кришкою, поки м'ясо не стане м'яким і буде дуже легко...
Баклажани в аджику
Баклажани в аджику — гостра холодна закуска. зручна: її можна довго зберігати в холодильнику, закочувати в банки для зимового зберігання. цікаво? розповідаю, як приготувати баклажани в аджиці! опис приготування: Баклажани в аджику я готувала трохи незвично. те, що я називаю аджикою, на Кавказ...
Акула на пару
М'ясо акули є звичайним морепродуктів в багатьох країнах, включаючи Японію, Австралію і Нову Зеландію. Особливо цінуються плавці, з них готують суп. Я розповім, як приготувати акулу на пару. опис приготування: М'ясо акули володіє дуже коротким терміном придатності, воно не може довго зберігати...
Млинці на кисле кефірі
Якщо у вас прокис кефір — не біда! Адже це відмінний привід приготувати домочадцям пишні і апетитні млинці на кисле кефірі в домашніх умовах! Блюдо виходить ніжним і дуже смачним! раджу! опис приготування: Рецепт приготування млинців на кисле кефірі дуже простий, але він все ж варто того, щоб ...
Борщ з мовою
Борщ в нашій країні залишається одним з найпопулярніших страв. Давайте сьогодні його приготуємо з мовою, який сам по собі вже делікатес. пробуйте, дуже смачно. опис приготування: Борщ з мовою готується, як звичайний, з тією лише різницею, що попередньо потрібно зварити мову. Який брати мову — ...