Рецепти womanlife.com.ua
Баклажанна ікра
Баклажанна ікра — наша слабкість! смачна, яскрава за смаком, ароматна ікра з баклажанів. обов'язково спробуйте! Її можна їсти ложкою або намазувати на хліб. Вкуснятина! кількість порцій: 3 баклажани— 3 штуки перець солодкий— 2 штуки помідори— 3 штуки морква— 1 штука зелень, сіль, гострий перець...
Бефстроганов з яловичини
Бефстроганов з яловичини — страва, в якому зустрічаються російська і французька кухні. Шматочки м'яса в вершковому соусі виходять такими соковитими і апетитними, що це блюдо швидко стане вашим улюбленим! опис приготування: Люблю бефстроганов з яловичини за те, що його можна подати з будь-яким ...
Борщ з баклажанами
Рецепт борщ з баклажанами — приготування першої страви з овочами і спеціями. Суп борщ є традиційною стравою в слов'янських країнах, а так само дуже любимо в країнах центральної та східної Європи. опис приготування: помідори ошпарюють, після чого чистяться і дуже дрібно ріжуться. Залийте їх вод...
Риба «Дарницький»
Перед вами рецепт приготування балику "; Дарницького ";. звичайно, в магазинах під цією назвою продається інше м'ясо, але все ж за смаком дуже схоже. Ароматне і ніжне, смачне і не сухе! Спробуйте! опис приготування: Хочу вам розповісти, як приготувати балик "; Дарницький" в домашніх умовах. Сп...
Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)
Бхінді масала - традиційне блюдо індійської кухні. Являє собою рагу з овоча бхінді. Неймовірно смачна гаряча закуска. Читайте, як приготувати бхінді, і порадуйте цією стравою своїх рідних. опис приготування: Бхінді відрізняється від інших овочів великим вмістом вітамінів і мінералів, позитивно...
Брошет з курки
брошет — це той же шашлик, тільки на дерев'яних шпажках і в кілька разів менше. Брошет може бути з м'яса, риби, птиці і навіть овочів, попередньо замариновані в спеціальному соусі. опис приготування: Зустріти в назві меню блюдо "; брошети з курки" можна в будь-якому столичному ресторані. Ця ст...
Баранячі реберця в сметані
Любителям баранини дуже рекомендую цей рецепт. М'ясо на реберцях у вас вийде соковите, ніжне з легким сметанним присмаком. обов'язково спробуйте! опис приготування: Якщо хочете отримати м'ясо більш жорстким - час в духовці можна зменшити. На гарнір відмінно підійде картопляне пюре. Смачного! ...
Бісквітний торт з коньяком
Я не можу себе зарахувати до аматоркам алкоголю. Особливо це стосується міцних напоїв. Однак у випічці вони виглядають шикарно! ось, як приготувати бісквітний торт з коньяком! опис приготування: Такий обладнаний тортик я готувала в цьому році на день народження близької подруги. Вона дуже люби...
Баклажани з начинкою
Рецепт приготування баклажанів з начинкою з кус-кус, болгарського перцю, помідорів чері і рікотти. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Обернути часник в алюмінієву фольгу. смажити від 20 до 30 хвилин. Дати охолонути і вичавити м'якоть, відкласти в сторону. розрізати 3 бакла...
Безе в аерогрилі
Якщо у вас є домашній аерогриль, то, напевно, ви замислювалися про те, які страви можна в ньому приготувати. Зазвичай це гаряче, але я хочу розширити ваші кордону в цьому кулінарному питанні. опис приготування: Ознайомтеся з тим, як приготувати безе в аерогрилі. Це шалено смачний десерт, який ...
Баклажани по-японськи
До вашої уваги — дуже простий рецепт приготування баклажан по-японськи в домашніх умовах. Це пікантне і смачна страва приємно здивує навіть гурманів. опис приготування: Як і будь-які інші страви азіатської кухні, баклажани по-японськи готуються з різними спеціями, а основу соусу складе соєвий ...
Млинцевий торт «тірамісу»
Коли дуже хочеться італійський десерт "; Тірамісу ";, а в наявності тільки млинці — вихід є! Приготуємо млинцевий торт "; Тірамісу ";. впевнена, що наближений смак, задовольнить ваше бажання. опис приготування: Спечіть млинці з будь-якого рецепту, але тільки щоб вони були тонкими. Товсті млинц...
Яловича риба
Ділюся рецептом приготування балику яловичого. Виходить смачна закуска, яку нескладно готувати і дуже смачно їсти. А час підготовки не настільки велика. Балик варто того, щоб його чекати! опис приготування: Хочу розповісти, як зробити балик яловичий в домашніх умовах. Це просто: багато зусиль ...
Бісквіт молочний в мультиварці
Цей варіант приготування бісквіта передбачає заварювання повітряного тесту гарячої молочно-масляною сумішшю і подальше випікання за допомогою мультиварки. Випічка виходить ніжною і пористої. опис приготування: Молочний бісквіт має дуже приємну дрібнопористу структуру і ніжний ванільно-молочний...
Баклажани з майонезом
Якщо ви не знаєте, як приготувати баклажани з майонезом, то в вашому меню відсутній дивно смачне і ситне блюдо! що, калорій багато — але ж час від часу можна собі дозволити?!;) опис приготування: Рецепт приготування баклажанів з майонезом хороший в першу чергу тим, що це блюдо можна подати сам...
Млинцевий торт з вершковим кремом
Дуже простий у приготуванні домашній торт із млинців і заварного крему. Особливу пікантність додає шоколад і ром. Випічка виходить м'якою і ніжне, і насправді тане в роті. рекомендую! опис приготування: Це покрокова інструкція, як приготувати млинцевий торт з вершковим кремом в домашніх умовах...
Брізоль куряча
Вашій увазі пропоную простий рецепт брізолі курячої. Якщо раптом хто не знає, бризоль - це особливий вид котлети, великий, м'якої, ситної і соковитою. Спробуйте, смачно до неподобства, вам сподобається! опис приготування: Перед вами простий рецепт смачного страви, і я з радістю вам розповім, я...
Баклажани роду dunganski
Цей рецепт можна віднести до казахської і узбецької кухні. Баклажани обсмажуються з морквою, перцем, помідорами і цибулею. Виходить прекрасна холодна закуска, красива і апетитна! опис приготування: Це дуже простий рецепт приготування баклажанів по-Дунганскій. Всі компоненти цього чудового блюд...
Млинці товсті з картоплею
млинці, приготовані за цим рецептом, виходять дуже ситними, ароматними і корисними, так як для їх приготування необхідна не тільки закваска-опара з пшеничного борошна, але і терту картоплю. опис приготування: Якщо ви любите млинці, але хочете приготувати їх більш ситними, додайте до них терту ...
Аджабсандал
Adjab стілець — це ароматне, ситне і красиве блюдо кавказької кухні. найсмачніше, звичайно, виходить Аджаб сандал влітку, коли під рукою є велика кількість свіжих молодих овочів. опис приготування: фіолетовий баклажан, червоний перець, наповнений сонцем помідор, остренький часник, фіолетовий а...