Рецепти womanlife.com.ua

Баклажани по-богемськи

Баклажани по-богемськи

Назва у цієї страви чеське, але сам по собі рецепт належить французькій кухні. Баклажани запікають з прекрасним ароматним соусом і присипають сиром. До столу блюдо подається гарячим. опис приготування: Представляю вам класичний рецепт приготування баклажан по-богемськи. Вам будуть потрібні нас...

Баклажани по-бакинські

Баклажани по-бакинські

такі баклажани — це справжнє свято шлунка, так що не пропустіть нагоду приготувати це приголомшливе блюдо. його, до речі, можна їсти як відразу, так і закатати на зиму, дуже зручно, Чи не справедливість? опис приготування: Скільки я заготовок в своєму житті не перепробувала, але все ж немає ні...

Бекон в червоному вині зі спаржею

Бекон в червоному вині зі спаржею

Рецепт приготування бекону в винному соусі зі спаржею. кількість порцій: 2 смужки бекону— 4 штуки олія— 1 Ст. ложка Luk-salotų— 2 Ст. ложки мука— 1 1/2 Ст. ложки червоне вино— 3/4 склянки приправи до м'яса— 1/2 чайних ложки сіль— 1 щіпка(за смаком) мелений перець— 1 щіпка(за смаком) Нагріт...

Ботвінья з огірками

Ботвінья з огірками

Рецепт приготування Ботвинов з щавлю, свіжих огірків, зелений, гірчиці і квасу. опис приготування: Для приготування ботвіньі найкраще брати кислий квас. До Ботвінов добре подати по одній лід. приготування: Перебрати і промити щавель під холодною водою. Відварити щавель у власному соку, дати ох...

Бобовий салат з сиром пармезан

Рецепти салат «Буржуй»

салат, який поєднує в собі хрусткий мигдаль, ніжні боби, зі смаком бальзамічного оцту, сиром пармезан і зеленню. кількість порцій: 6 боби— 400 грам жменю пластівців мигдалю— 1 штука сир пармезан— — За смаком бальзамічний оцет— 2 Ст. ложки оцет— 1 Ст. ложка оливкова олія— 6 Ст. ложок пучок зелен...

Безе по Дюканов

Безе по Дюканов

Що робити, якщо дуже хочеться солоденького, а можна? Приготувати чудове дієтичне безе по Дюканов. Цукор замінюється Ізомальт, який абсолютно некалорійний. Спробуйте! опис приготування: Приготуємо безе по Дюканов в домашніх умовах. Замість цукру я використовую його замінник — ізомальт. Його мож...

Bagehot Маргарита

Bagehot Маргарита

Bagehot Маргарита — традиційна угорська випічка, яку в Угорщину привнесли з собою євреї. Beygli — це обов'язковий атрибут різдвяного столу в будь-якій сім'ї. готуємо! опис приготування: Beygli — це традиційна угорська різдвяна випічка, яку традиційно печуть у Святвечір, а подають вже безпосере...

Бананове печиво з вівсяними пластівцями

Бананове печиво з вівсяними пластівцями

дієтичне, корисне і дуже швидке в приготуванні бананове печиво з вівсяними пластівцями в домашніх умовах — прекрасний варіант простий випічки для всієї родини. опис приготування: При наявності всього двох основних інгредієнтів ви можете повторити цей простий рецепт бананового печива з вівсяним...

Баклажани з грибами, запечені в духовці

Баклажани з грибами, запечені в духовці

Баклажани з грибами, запечені в духовці — смачна страва, яке можна приготувати до приходу несподіваних гостей. Запікаються баклажани не тільки з грибами, але і з помідорами під сирною скоринкою. опис приготування: Ця страва одне з моїх улюблених, адже готується воно дуже просто, а результат за...

Бефстроганов з мови

Бефстроганов з мови

Для багатьох може здатися, що бефстроганов з мови в домашніх умовах — блюдо не зовсім звичайне, але це не так. Субпродукти завжди вимагають до себе особливий "; підхід ";, тому їх слід обробляти. опис приготування: Спробуйте приготувати мову саме за цим рецептом. Попередньо обробіть його (відв...

Булочки з корицею, горіхами і родзинками

Булочки з корицею, горіхами і родзинками

Рецепт приготування булочок з листкового тіста з горіхами пекан, родзинками і меленою корицею. опис приготування: Булочки добре подавати на сніданок з чашкою кави. паличка вершкового масла, кімнатної температури— 1 штука лист замороженого листкового тіста— 1 штука розтопленого вершкового мас...

Баранячі реберця в духовці з картоплею

Баранячі реберця в духовці з картоплею

Як щодо баранячих реберець запечених в духовці разом з картоплею? Чи відчуваєте, як моментально розігрався апетит? То то же, чого чекати, рекомендую приготувати на вечерю для всієї родини. Дуже смачно! опис приготування: Знаючи простий рецепт, як приготувати баранячі реберця в духовці з картоп...

Банановий кекс з родзинками

Банановий кекс з родзинками

Банановий кекс з родзинками — до божевілля проста, але дуже смачна домашня випічка. Прекрасний кекс для недільного сімейного чаювання. опис приготування: Я не люблю хитромудрі рецепти випічки і волію то, що готується просто, але виходить смачно. Ось банановий кекс з родзинками — це блюдо з так...

Булочки з малиною і лимонної глазур'ю

Булочки з малиною і лимонної глазур'ю

Рецепт приготування булочок з малиною і глазур'ю з лимонного соку і цукрової пудри. опис приготування: Хрусткі кисло-солодкі булочки приведуть в захват всю вашу сім'ю. борошна— 2 склянки розпушувача— 1 Ст. ложка солі— 1/2 чайних ложки цукру— 2 Ст. ложки вершкового масла— 5 Ст. ложок лимон— 1...

Баба romovaya

Баба romovaya

До вашої уваги — рецепт приготування баби з ромовим сиропом і цукровою помадкою. Romovaya бабуся — це традиційна великодня випічка, проте я її печу не тільки на Великдень, але і в будні дні. опис приготування: Ромова баба - різновид кексу з дріжджового тіста з родзинками, ромової просоченням і...

Баклажани в томаті на зиму

Баклажани в томаті на зиму

Простий і смачний спосіб запастися улюбленими баклажанами на всю зиму — це приготувати їх з цього рецепти. Він гранично простий, а сама заготовка виходить неймовірно смачна, соковита і ароматна. опис приготування: Останнім часом я все частіше стала робити заготовки в томаті, адже така заливка ...

Бісквіт з гарбузом

Бісквіт з гарбузом

Уже не перший раз захотіла "; пристосувати" гарбуз для створення десерт до чаю. Дуже вже мені подобається, як розкривається смак цього овочу в поєднанні з солодкістю інших інгредієнтів. ділюся рецептом! опис приготування: Раджу вам неодмінно його прочитати, Щоб дізнатися, як приготувати біскві...

Брокколі, запеченна в твороге

Брокколі, запеченна в твороге

Рецепт приготування брокколі, запеченной в твороге. Необычное сочетание творога с брокколи делает блюдо очень пикантным. кількість порцій: 6 брокколі— 400 грам Сир— 600 грам Зелена цибуля— 30 грам яйця— 2 штуки Пшеничне борошно— 35 грам часник— 5 Dolek Морська сіль— ¾ Чайных ложек Масло рослинн...

Вірменський торт мікадо

Вірменський торт мікадо

Цей знаменитий торт користується величезною популярністю. Ще б, адже він дійсно виходить неймовірно солодким і смачним. безліч шарів + соковитий крем = справжнє задоволення! Спробуйте! опис приготування: Нехай вас не лякає той факт, що все торти готуються дуже складно. Насправді рецепт приготу...

Боботай

Боботай

рецепт Боботай — приготування популярного африканського страви з яловичини з мигдалем, джемом і прянощами. опис приготування: Відлийте половину молока, яке у вас є, і замочіть в ньому хліб, після чого відіжміть його. М'ясо дрібно робиться, змішується з родзинками, рубаним луком, джемом, мигдал...