Рецепти womanlife.com.ua
Бастурма з яловичини
думаю, бастурму пробували все, і я знаю мало людей, які мають щось проти цієї смачної і пікантною закуски! А я вам розповім, як зробити бастурму з яловичини самостійно! Це дуже просто! опис приготування: якщо придивитися, то стає зрозуміло, що це дуже простий рецепт бастурми з яловичини, і впо...
Балик з вирізки
Хочу вам розповісти, як приготувати балик з вирізки в домашніх умовах. Виходить соковита і смачна закуска, зовсім не схожа на магазинні "; гумові" риба. Спробуйте, готується дуже просто! опис приготування: Цей рецепт приготування балику з вирізки припаде до душі всім тим, хто м'ясні закуски лю...
Брауні з сиром
Завжди любила сир у випічці. Причому він однаково гарний і в закусочних варіаціях, і в солодких. А в цьому рецепті йде поєднання двох сортів, які дарують не тільки смак, але і м'яку структуру. опис приготування: подивіться, як приготувати Брауні з сиром. Спочатку мені здавалося, що вийде щось ...
Млинці з бринзою
Якщо ви любите робити до вечері найніжніші млинці, скажімо, з пюре або сиру, спробуйте додати в них подрібнену бринзу, смак у страви від цього тільки виграє, перевірено на особистому досвіді. опис приготування: Взагалі бринза в мене один з улюблених сирів, я можу їсти її просто так цілими пачк...
Шоколадні подушечки
Рецепт приготування індійського страви з яловичини і креветок. опис приготування: Рецепт приготування індійського страви з яловичини і креветок. апельсиновий сік— 1 Склянка оцет— 1/4 склянки лимонний сік— 1 штука сік з лайма— 1 штука імбир— 1/4 склянки(свіжий, рубаний ) Worcestershire соус— ...
Баклажани в клярі з сиром
Баклажани в клярі з сиром — прекрасна закуска, вона зазвичай подобається всім. Готуються баклажани дуже швидко, особливо якщо у вас є хороша посуд для фритюру, в якому потрібно смажити баклажани. опис приготування: Баклажани в клярі з сиром — це дуже смачно! Мені здається, що всі страви, куди...
Млинці з яловичиною та цибулею
Млинці з яловичиною та цибулею — вельми ситне і жирне блюдо, здатне вгамувати навіть ненаситний чоловічий апетит. рекомендую спробувати — виходить ситно, смачно і незвично. опис приготування: млинці — блюдо універсальне. Я завжди роблю так: напечу цілу гору млинців, і потім диференціюю їх за с...
Баранина з чорносливом в горщику
Баранина виходить дуже соковитою і смачною. Т. до. м'ясо на кісточці, смак виходить більш насичений, а блюдо ситне. Як приготувати баранину з чорносливом в горщику, читайте нижче і готуйте. опис приготування: Соусу після баранини залишається дуже багато, тому можна на ньому приготувати ще й га...
Млинці тонкі на сироватці
Процес приготування млинців цілком можливий без яєць і молока, на допомогу приходить сироватка. Млинці виходять дуже тонкими, при цьому ситними і неймовірно смачними. Економно і дуже добре! опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування млинців тонких на сироватці. Змішуємо за...
Млинці з картоплею
Найпростіша і досить швидка начинка до млинців - це картопляне пюре. З ним млинці виходять дуже ситними і добре доповнять будь-який обід або вечерю. опис приготування: Приготуйте млинці на вашу улюбленим рецептом. відваріть картоплю, розімніть в пюре, додайте вершкове масло, сіль і poperčite. ...
Баклажани на зиму
Люблю готувати баклажани, а їсти їх люблю ще більше! даний рецепт, як приготувати бакалажани на зиму простий і дозволяє зберегти баклажани надовго. Овочі на смак схожі на мариновані гриби. опис приготування: Дуже рекомендую спробувати такий вид консервування баклажана. По перше, це дуже смачно...
Млинці на катиком
Якщо ви знайомі з чудовим напоєм катиком, то цей рецепт повинен вам особливо сподобається. Млинці на катиком виходять дуже красивими, рум'яними і шалено смачними! Спробувати повинен кожен! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування млинців на катиком. Тісто виходить дуже хорошим...
Борщ збірний
Рецепт приготування борщу з яловичини, шинки, гусятины, свіжої капусти і буряка. опис приготування: Борщ збірний - дуже простий і швидкий рецепт. приготування: Помістити яловичину, шинку і гусятину в каструлю. Залити м'ясо водою. Обсяг води повинен бути в два рази більше м'яса. Варити м'ясо до...
Балик з амура
Для всіх любителів рибних закусок розповім, як приготувати балик з амура в домашніх умовах. Я страсти к таким балыкам не питаю, але мої тато і дідусь просто без розуму! любителі рибки! опис приготування: Такий балик з амура в домашніх умовах готується легко, а виходить дуже смачним. Принаймні ...
Млинці на воді тонкі
Обожнюю тонкі млинці за універсальність: це і десерт, і сніданок, і навіть основа для торта. Тому пропоную вам подивитися, як приготувати млинці на воді тонкі. Класичний простий рецепт. опис приготування: Не нехтуйте расстойкой тесту. Після замішування дайте йому постояти не менше 15 хвилин. Т...
Бананові чіпси (сушені банани з корицею)
розповім вам, як приготувати бананові чіпси (сушені банани з корицею) — дуже корисну солодкість, яка допоможе підняти вам настрій. Вони відмінно підійдуть в якості легкого перекусу. опис приготування: За цим рецептом можна засушити банани в формі чіпсів до такого стану, яке вам подобається: за...
Безе з какао
Способів приготування безе дуже багато, але цей рецепт по праву вважається моїм улюбленим. Безе готується на основі какао, яєчних білків і цукру. Особливий шарм десерту надає фундук. Спробуйте! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування безе з какао. Вам знадобляться такі інгр...
Барбекю з баранини з кінзою
Рецепт приготування смачного барбекю з баранини. американська кухня. кількість порцій: 4 баранина— 1,5 кілограма(нога, без кісток) лавровий лист— 1 штука червоне вино— 1 Склянка часник— 2 штуки складові: Змішуємо інгредієнти для маринаду. Маринуємо м'ясо ягняти протягом 4-5 годин. ...
Бабушкін персиковий пиріг
Рецепт приготування домашнього пирога з персиками з дріжджового тіста. опис приготування: Змішати в чаші воду, молоко, сіль, яйце, 4 столові ложки вершкового масла і 1/2 склянки цукру. Засипати дріжджі в суміш і залишити на 10 хвилин. Додати борошно і міксером на низькій швидкості збити, поки ...
Булочки з цільнозерновий борошна
Тісто для булочок можна відстоювати до 12 годин, так воно вийде ще краще, але вистаїваться воно повинно тільки в холодильнику. З такого тіста випікають навіть пироги, а булочки роблять різних форм. опис приготування: Щоб булочки з цільнозерновий борошна вийшли ще смачніше, їх можна присипати н...