Рецепти womanlife.com.ua

Булочки на сніданок з яйцем і начинкою

Булочки на сніданок з яйцем і начинкою

Запечені булочки з яйцем і начинкою на вибір - це чудовий сніданок для великої кількості людей. Якщо вам подобаються рідкі жовтки, стежте за тим, щоб вони не затверділи в духовці. опис приготування: В якості начинки для булочок ви також можете використовувати помідори черрі, петрушку, чебрець,...

Банани з сиром в листковому тісті

Банани з сиром в листковому тісті

Якщо ви любите незвичайні поєднання, тоді рецепт приготування бананів з сиром в листковому тісті — це саме те, що ви обов'язково повинні приготувати! Процес досить простий, швидкий і нетрудомісткий. опис приготування: Якщо ви любите цей заморський фрукт не тільки в сирому вигляді, але і додаєт...

Бефстроганов з дичини і грибів

Бефстроганов з дичини і грибів

Рецепт Бефстроганов з лісовими грибами і олениною для двох щасливих людей. опис приготування: Це Бефстроганов з дикого м'яса справжнісінька фантастика! звичайно, ви можете використовувати більш традиційні філе яловичини замість оленини, але є дещо над-смачне саме в цьому поєднанні. Спробуйте, ...

Баклажани кружечками в гострій приправі

Баклажани кружечками в гострій приправі

Сьогодні пропоную вам рецепт, як приготувати баклажани кружечками в гострій приправі. Це досить швидко, просто, а головне - виходить неймовірно смачно! Відмінне блюдо для заготовки на зиму. опис приготування: Практично всі гострі заготовки на зиму в своєму складі мають баклажан. І це не дивно,...

Баклажани по-румунськи

Тирамісу з мигдалем

Один ізраїльський кухар поділився зі мною цим чудовим рецептом. Це дуже непоганий варіант, коли баклажани заливаються спеціальним маринадом. набір продуктів — мінімальний. опис приготування: Баклажани по-румунськи в домашніх умовах готувати просто. До баклажанів можна додати і солодкий перець,...

Бігос по-польськи

Бігос по-польськи

Рецепт польського бігосу, приготованого з капусти з грибами, чорносливом, м'ясом і ковбасками. опис приготування: Рецепт бігосу по-польськи відрізняється від класичного рецепту. Чим довше бігос готується, тим краще він на смак. Найкраще, якщо Ви дасте йому настоятися і будете подавати його на ...

Борані із зеленою квасолею

Борані із зеленою квасолею

Для тих, хто бажає познайомитися ближче з кухнею Грузії, розповім, як приготувати борани із зеленою квасолею в домашніх умовах. Це курка між шарами тушкованої квасолі — дуже смачна страва вийде! опис приготування: взагалі, традиційно борані — це навіть не страва, а спосіб приготування, де між ...

Стегна курячі в духовці

Стегна курячі в духовці

Куряче м'ясо прекрасно тим, що всі його частини досить м'ясисті. І готується воно досить швидко. Тому різноманітність страв просто вражає. Особливо мені подобається запечене, як в цьому рецепті. опис приготування: Для такої страви підійде будь-який простий гарнір, наприклад: рис з овочами або ...

Баклажани запечені

Баклажани запечені

проста, корисна і смачна річна закуска з баклажанів. розповім, як приготувати баклажани запечені. Їх можна подавати самостійно або використовувати для приготування салатів та інших страв. опис приготування: Запечені баклажани - це не тільки смачне, але і корисне блюдо, оскільки для їх приготув...

Блинчики с фаршем

Блинчики с фаршем

Нет ничего лучше классики кулинарного искусства Поэтому то, как приготовить блинчики с фаршем, должен знать и уметь каждый. Ведь у всех хозяек есть секрет вкусных блинов. Вот и я делюсь своим опис приготування: Хоть блины с фаршем и незатейливое блюдо, но зато любимое многими. Всегда очень ва...

Баклажани смажені з оцтом

Баклажани смажені з оцтом

Хочу поділитися рецептом приготування баклажанів смажених з оцтом. Соковиті і пікантні баклажани з овочами припадуть до душі кожному. опис приготування: Смажити баклажани дуже просто, можна їх кубиками або кільцями порізати. головне — посолити добре і дати гіркоти вийти перед смаженням. Для пр...

Млинці-пиріжки

Млинці-пиріжки

Млинці-пиріжки дуже зручні тим, що готуються відразу з начинкою. Вони мають форму складеного млинця, а за змістом схожі на пиріжок з начинкою. опис приготування: Млинці-пиріжки виходять пишними і ніжними всередині, а зовні злегка хрусткими. Начинку беріть за смаком. У мене це відварне м'ясо з ...

Базовий томатний соус

Базовий томатний соус

На замітку кожному пропоную нескладний і дуже вдалий варіант, як приготувати базовий томатний соус. Він відмінно підійде для піци, пасти, м'яса або котлет, зберігається до тижня в холодильнику. опис приготування: Для основи такого соусу в сезон можна взяти свіжі помідори, попередньо знявши з н...

Баранячі реберця з фісташкові тапенадом

Баранячі реберця з фісташкові тапенадом

Рецепт приготування запечених баранячих ребер з тапенадом з фісташок, оливок, каперсів, часнику і орегано. опис приготування: Тапенад - густа французька паста з маслин, анчоусів і каперсів. каперсів— 2 Ст. ложки часнику— 1 зубчик свіжого орегано— 1 Ст. ложка свіжої петрушки— 2 Ст. ложки оли...

Білий бульйон

Білий бульйон

білий бульйон — один з класичних видів бульйону, основа для різних страв, супів, а ще відмінне самостійне блюдо. ароматний, насичений, корисний. розповім вам, як просто його готувати. опис приготування: Приготувати білий бульйон досить просто, правда потрібен час. Як приготувати білий бульйон,...

Баклажани «трійка»

Баклажани «трійка»

Таку назву отримав салат через кількість продуктів. Всі овочі необхідно взяти по три штуки. Розмір овочів середній. Для любителів баклажанів рекомендую цей шикарний овочевий салат. опис приготування: Для того, щоб приготувати баклажани трійка, відберіть тільки самі спілі овочі, набралися смаку...

Ботвінья з огірками

Ботвінья з огірками

Рецепт приготування Ботвинов з щавлю, свіжих огірків, зелений, гірчиці і квасу. опис приготування: Для приготування ботвіньі найкраще брати кислий квас. До Ботвінов добре подати по одній лід. приготування: Перебрати і промити щавель під холодною водою. Відварити щавель у власному соку, дати ох...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...

Білий соус до шашлику

Білий соус до шашлику

Білий соус до шашлику замінить вам звичайний кетчуп і майонез. Батьківщиною цього соусу є Америка, де барбекю роблять мало не кожен день. Саме до цієї страви і подають такий білий соус. опис приготування: Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати білий соус до шашлику, то прочитайте цей рецепт....

Баклажани з пармезаном

Баклажани з пармезаном

Баклажани з пармезаном — це оригінальна закуска, який може бути подана як гарячої, так і холодної. Але зазвичай важко втриматися і дати їй хоч трохи охолонути Настільки вона смачна. опис приготування: Цей простий рецепт баклажан з пармезаном, з ноткою італійського смаку, допоможе вам приготува...