Рецепти womanlife.com.ua

Безе в аерогрилі

Безе в аерогрилі

Якщо у вас є домашній аерогриль, то, напевно, ви замислювалися про те, які страви можна в ньому приготувати. Зазвичай це гаряче, але я хочу розширити ваші кордону в цьому кулінарному питанні. опис приготування: Ознайомтеся з тим, як приготувати безе в аерогрилі. Це шалено смачний десерт, який ...

Бефстроганов з грибами та цибулею

Бефстроганов з грибами та цибулею

Ніжна яловичина з грибами і сметаною подається з рисом або локшиною. Рецепт приготування винайшов Граф Павло Алекандрович Строганов в 1890 році в Санкт-Петербурзі. опис приготування: Бефстроганов з яловичини зі сметаною — інша назва "; яловичина по-строгановськи" Найпопулярніша страва російськ...

Білий хліб на молодий заквасці

Білий хліб на молодий заквасці

хліб, приготований на молодий заквасці, злегка відрізняється від інших своєю легкістю, щільним м'якушем і тонкою хрумкою скоринкою. ділюся рецептом, як приготувати білий хліб на молодий заквасці. опис приготування: У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати білий хліб на молодий заквасці. В...

Булочки з корицею і горіхами

Булочки з корицею і горіхами

Рецепт приготування булочок з начинкою з коричневого цукру, горіхів пекан і кориці з глазур'ю з вершкового масла, цукрової пудри і кленового сиропу. опис приготування: Булочки подаються теплими і зберігаються в герметичному контейнері приблизно протягом 3 днів. цукру— 3 Ст. ложки розпушувача...

Батон в хлібопічці

Картопля з фаршем в мультиварці

Власникам такого корисного і зручного кухонного агрегату, як хлібопічка, напевно стане в нагоді цей простий рецепт батона, завдяки якому сімейний сніданок перетвориться на справжнє задоволення! опис приготування: Як же смачно намазати вранці на скибочку свіжого хрусткого батона вершкового масл...

Банановий пудинг

Банановий пудинг

Рецепт приготування пудингу з бананів. Популярна страва південноамериканських штатів. опис приготування: Змішати в каструлі цукор, борошно, сіль і яйця. Влити невеликими порціями молоко, помішуючи, довести до однорідної маси. Готувати на середньому вогні, часто помішуючи до загустіння. охолоди...

Баранячі котлети на кісточці

Баранячі котлети на кісточці

тут розповім, як приготувати баранячі котлети на кісточці. Ця страва складається з ніжного м'яса баранини в соусі і овочів. Незважаючи на свою простоту, воно має вишуканий смак і чудовий аромат. опис приготування: крок 1. Баранячі котлети вибирайте свіжі і без стороннього запаху. Для початку ї...

Біляші з м'ясом

Біляші з м'ясом

Біляші дуже люблять дорослі і діти. Купувати їх в лотках не раджу, а ось приготувати вдома - відмінна думка. Це нескладно і дуже смачно. Іноді ці ласощі можна їсти навіть тим, хто дотримує фігуру. опис приготування: Біляші з м'ясом — обсмажені до рум'яної скоринки смачні пиріжки з м'ясним фарш...

Брокколі в фользі в духовці

Брокколі в фользі в духовці

У вас мало часу і потрібно швиденько щось приготувати? Є чудове рішення, приготуйте брокколі в фользі в духовці. Запікати будемо з рибним філе, сиром і цибулею. Виходить ароматно і соковито! опис приготування: Цю страву можна приготувати на швидку руку. Перед вами простий рецепт приготування б...

Бананово-кукурудзяний суп

Бананово-кукурудзяний суп

Рецепт приготування супу з яловичини, говяжбего бульйону, лука, болгарського перцю, кінзи, кукурузных початков, бананів і сиру Пармезан. опис приготування: Незвичайне поєднання яловичини, кукурудзи і солодких бананів оцінять справжні гурмани. Суп ідеально підходить для холодної сирої погоди. ...

Баранина з артишоками

Баранина з артишоками

Баранина з артишоками — національне блюдо Криту. Увага — для приготування автентичного страви необхідна наявність справжній печі! опис приготування: Рецепт страви придуманий не мною, а подсмотрен у шеф-кухаря в одному крітському ресторані. Адже там столики і печі прямо на вулиці стоять, тому д...

Безе з шоколадом

Безе з шоколадом

Це справжні ласощі! Не просто хрустке безе, а з начинкою. А в начинке – шоколад, фундук і в'ялена вишня. опис приготування: Горіхи для начинки можуть бути будь-які, а також це можуть бути будь-які в'ялені ягоди і фрукти. білок яєчний— 3 штуки Funduk— 70 грам шоколад гіркий— 50 грам вишня в'я...

Баклажани в горіховому соусі

Баклажани в горіховому соусі

Баклажани в горіховому соусі — грузинське блюдо, увібрало в себе традиційні аромати цієї кухні. Braai, грецькі горіхи, ucho-сунелі і, звичайно, винний оцет — основа смачного соусу для баклажан. опис приготування: баклажани, запечені в духовці і щедро присмачені горіховим соусом, Лілія стануть ...

Слоєний киш з шпинатом

Слоєний киш з шпинатом

Слоеный пирог со шпинатом для меня просто праздник! Я так люблю всевозможные пироги, а из слоеного теста все получается волшебно вкусным. легкий, свежий пирог совсем нетрудно сделать самому! опис приготування: Слоеный пирог со шпинатом можно готовить в виде мини пирогов. Шпинат можно брать за...

Баклажанна ікра на зиму

Баклажанна ікра на зиму

Якщо хочете і взимку насолоджуватися овочами, варто подбати про заготовках ще з літа, осені. розповім, як приготувати баклажанну ікру на зиму. Її можна їсти з шматочком хліба або подавати як салат. опис приготування: Є безліч способів приготування ікри. Баклажани можна очистити від шкірки, а м...

Біфштекс по-білоруськи

Біфштекс по-білоруськи

Рецепт біфштекс по-білоруськи — приготування м'яса з часником і спеціями. опис приготування: Яловичина розрізається впоперек волокон з міркувань «1 шматок - 1 обслуговування ». Після цього вона трохи відбивається, шматках надають круглу форму, солиться, перчить і посипається часником, який пов...

Млинці з пшоняної каші

Млинці з пшоняної каші

яскраві, рум'яний, пишні і з дірочками — саме такими виходять млинці зі звичайної пшоняної каші, якщо не пошкодувати часу на їх приготування. Порадуйте себе смачними млинцями з незвичайним смаком. опис приготування: Такі млинці ви ще точно не пекли, зазвичай ми все випікаємо традиційні млинці ...

BALSAMELLA Італійський білий соус

BALSAMELLA Італійський білий соус

Рецепт приготування італійського білого соусу. кількість порцій: 6-10 вершкове масло— 55 грам мука— 60 грам сир пармезан— 30 грам мускатного горіха— 1 щіпка сіль— 1 штука Вершкове масло розтопити в сотейнику на слабкому вогні, зняти з вогню. Потроху просеем борошно в сотейник … ...

Банановий пай

Банановий пай

Якщо у Вас є година вільного часу, а в кухні "; завалялися" два або три банана, то цей рецепт як раз для вас. Я абсолютно впевнена, що такого ви ще не пробували. Отже… опис приготування: розімніть банани, потім додайте до них сметану з цукром і вершковим маслом, розмішайте. Потім всипте борошн...

Бабка

Бабка

бабка — це не тільки просторічне назву літньої жінки, але ще і дуже смачне картопляне блюдо, особливо поширене в Білорусі та Литві. Простий рецепт бабки — до вашої уваги. опис приготування: бабка — улюблене блюдо моєї студентської молодості. Блюдо відповідало практично всім критеріям студентсь...